Διαπόμπευσή του με το επίδομα ενοικίου καταγγέλλει ο Φωτάκης

Διαπόμπευσή του με το επίδομα ενοικίου καταγγέλλει ο Φωτάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας διέψευσε κατηγορηματικά ότι έλαβε ποτέ χρήματα

Κατηγορηματικά διέψευσε ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας Κώστας Φωτάκης μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ, ότι ζήτησε και πήρε επίδομα ενοικίου ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός, όπως μετέδωσε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός.

Νωρίτερα ο ΣΚΑΙ είχε παρουσιάσει έγγραφο με πίστωση 5.000 ευρώ για κάλυψη δαπανών διαμονής του κ. Φωτάκη. Στην τηλεφωνική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ο αναπληρωτής υπουργός διευκρίνισε, ότι πίστωση μπορεί να υπήρξε, αλλά όπως δήλωσε κατηγορηματικά «ουδέποτε έχω κάνει χρήση, ουδέποτε έχω πάρει επίδομα ενοικίου ή άλλης δαπάνης». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του είπε, ότι «μένω στο σπίτι του γιού μου, ποτέ δεν έχω πάρει λεφτά».

Ο αναπληρωτής υπουργός εν συνεχεία επιτέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας χαρακτηριστικά «απορώ, όταν κάνετε έρευνα, γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε; Βάζετε τα ονόματα από κάτω (σ.σ. στην τηλεοπτική οθόνη), γίνεται δημόσια διαπόμπευση». Επιπλέον, ο κ. Φωτάκης σημείωσε, ότι η δεοντολογία επιβάλλει να ερωτηθεί προηγουμένως, υπονοώντας ότι έμαθε την αναφορά στο όνομά του από την τηλεόραση.