Σοβαρό επεισόδιο Τζανακόπουλου – Ρήγα το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της Κουμουνδούρου

Σοβαρό επεισόδιο Τζανακόπουλου – Ρήγα το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της Κουμουνδούρου

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Έντονο επεισόδιο φέρεται να καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑμεταξύ των πρώην γραμματέων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παναγιώτη Ρήγα, οι οποίοι σύμφωνα με την εφημερίδα «Απογευματινή», παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Κατά το δημοσίευμα, «από διαφορετικές πηγές επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα γραφεία της Κουμουνδούρου τα αίματα άναψαν και ακούστηκαν πολλά μπινελίκια από εκνευρισμένα στελέχη του κόμματος, όπως τον Δ. Τζανακόπουλο, ο οποίος φέρεται να κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον πρώην Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Π. Ρήγα, έπειτα από έναν διαπληκτισμό που είχαν σχετικά με τα αίτια της οδυνηρής ήττας».

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων, όπως του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας Νίκου Σκορίνη. Η εφημερίδα τονίζει πως όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τζανακόπουλος άρχισε να πετάει ειρωνικές σπόντες για την «επιτυχία της διεύρυνσης» του κόμματος προς τον χώρο της κεντροαριστεράς, κίνηση που έχουν στηρίξει η εσωκομματική ομάδα ΡΕΝΕ (Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα), στην οποία ανήκουν μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Ρήγας, Νίκος Σκορίνης, Χάρης Τσιόκας, Διονύσης Τεμπονέρας και Αντώνης Κοτσακάς.

«Η διεύρυνση δεν ήταν πετυχημένη γιατί έπρεπε να έχετε φέρει τον Χρήστο Παπουτσή και τον Δημήτρη Ρέππα» (σ.σ. τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ), φέρεται να είπε σε ειρωνικό ύφος ο Τζανακόπουλος και εκεί ήταν που ο Ρήγας αντέδρασε: «Σιγά ρε που σου φταίει η διεύρυνση, άντε φύγε από εδώ».

Και στο σημείο αυτό, οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, εξαιτίας και της έντασης των στιγμών λόγω του δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος.