Άγριος τσακωμός on air Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου: «Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση»

Άγριος τσακωμός on air Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου: «Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση»

«Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;»

Άγριος καυγάς μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Γιώργου Κουμουτσάκου ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (24/1) με αφορμή τις αποδείξεις που κρατά στα χέρια του ο Αλέξης Τσίπρας για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Συζητώντας, λοιπόν, για τις υποκλοπές στο KONTRA, ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε επί της ουσίας ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα ονόματα που παρακολουθούνταν.

«Αυτό θα το κρίνει η ΑΔΑΕ που είναι αρμόδια, δεν θα το κρίνετε εσείς. Υπάρχει Ανεξάρτητη Αρχή», απάντησε ο κ. Τζανακόπουλος, με τον βουλευτή της ΝΔ να λέει: «Όχι, εμείς θα το κρίνουμε».

«Από εδώ και στο εξής, δεν θα ξέρουμε εάν ένας πολιτικός, ένας δικαστής, ένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας δημοσιογράφος, τοποθετείται με τον τρόπο που τοποθετείται επειδή είναι εκβιαζόμενος ή επειδή πιστεύει πραγματικά αυτό που λέει», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μακροπρόθεσμη ζημιά στη ζωή της χώρας, την οποία απέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Καταλαβαίνετε πόσο βαθιά είναι τα τραύματα που προκαλούνται στη Δημοκρατία από αυτήν την ιστορία; Θα βλέπουμε μια δικαστική απόφαση και θα λέμε ‘μήπως υπάρχει κάποιο άλλο κίνητρο πίσω από τον δικαστή που την πήρε;’», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση», απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανταπαντά ότι «έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε» και τον πρώτο να κάνει λόγο για προβοκατόρικη συμπεριφορά.

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η επόμενη απάντηση, συμπληρώνοντας «είστε δεκανέας, τι είστε; Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

«Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;», είπε ο κ. Κουμουτσάκος και κάπου εκεί η κόντρα μετατράπηκε σε άγριο καυγά.

«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις. Να μιλάτε για λεφτά εσείς που έχετε "μιζώσει" όλη τη χώρα», απάντησε ο κ. Τζανακόπουλος, ο οποίος προανήγγειλε την κατάθεση μήνυσης σε βάρος του «γαλάζιου» βουλευτή.