Ένταση στον… αέρα με Λιάνα Κανέλλη και Αλέξη Κούγια για Κασιδιάρη και Σπαρτιάτες

Ένταση στον… αέρα με Λιάνα Κανέλλη και Αλέξη Κούγια για Κασιδιάρη και Σπαρτιάτες

«Η χώρα έχει δει πολλά φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σ…ά»

Η διαφαινόμενη είσοδος στη Βουλή από το κόμμα Σπαρτιάτες,στάθηκε αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στονΑλέξη Κούγια και την Λιάνα Κανέλλη. Οι δύο τους διαφώνησαν έντονα στον «αέρα» της εκλογικής εκπομπής του Mega.

«Η απορία μου είναι αν όλοι αυτοί που μιλούν γι’ αυτό το θέμα, έχουν διαβάσει το ελληνικό Σύνταγμα» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας πως «ήρκησαν λίγες μέρες για να αλλάξουν το όνομα οι προηγούμενοι, οι οποίοι ήταν φασίστες και ναζιστές και να είναι τώρα στη Βουλή με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που κάποιος θα προέβλεπε. Πώς μπορείς να αντιδράσεις σε μια δημοκρατία; Δεν μπορείς να αντιδράσεις και δυστυχώς ίσως είναι καλύτερα να είναι στο προσκήνιο, οι ναζιστές και φασιστές κα να μπορεί να τους παρακολουθεί ο ελληνικός λαός μέσα από τη Βουλή».

Κάπου εκεί, η Λιάνα Κανέλλη ενοχλήθηκε με τα όσα άκουγε από τον ποινικολόγο και ανέφερε πως είναι εξοργιστικά.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε να λέει την άποψη του για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή και η Λιάνα Κανέλλη τον διέκοψε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Άκουσε με τώρα μια χαρά. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του κάνεις διαφήμιση. Δεν μιλάω για σένα, δεν καταλαβαίνεις το ρητορικό σχήμα; Θες να το κάνουμε τώρα εδώ Διογένη κανονικό; Δεν θα κάνουμε σόου πίστα. Κι αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Κασιδιάρη σε προσωπικό επίπεδο. Άφησέ με να τελειώσω. Δεν θα το παίξω το παιχνιδάκι αυτό! Διαφημίστηκε ο Κασιδιάρης ως έγκλειστος στις φυλακές. Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα»;

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε ότι νομικά δεν μπορούσε να αποκλειστεί η συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές. Η Λιάνα Κανέλλη, ανεβάζοντας περαιτέρω τους τόνους λέγοντας: «Αυτή η χώρα έχει και ο κόσμος όλος έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκατά. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν, αν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν».