Πέτσας: Εκλογές θα γίνουν το 2023 – Φέτος θα είναι χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό

Πέτσας: Εκλογές θα γίνουν το 2023 – Φέτος θα είναι χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό

«Ο πρωθυπουργός έχει πει θα στεκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις για όσο χρόνο χρειαστεί»

Για τις εκλογές, τα σενάρια ανασχηματισμού, την ενεργειακή κρίση και τον τουρισμό μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Εκλογές θα γίνουν τέλος τετραετίας το 2023 ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, ενώ αναφερόμενος στο ενεργειακό κόστος που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις είπε:

Για το ενεργειακό κόστος είπε ότι μπορεί «η κυβέρνηση να συνεχίσει τις παρεμβάσεις για ικανό χρονικό διάστημα και ο πρωθυπουργός έχει πει θα στεκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις για όσο χρόνο χρειαστεί».

Για τα σενάρια ανασχηματισμού, ο κ. Πέτσας είπε ότι είναι αγαπημένο θέμα για τα ΜΜΕ και το πολιτικό περιβάλλον, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτές είναι αποφάσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του και μόνο εκείνος ξέρει αν είναι ικανοποιημένος κι αν θέλει να κάνει διορθωτικές κινήσεις επομένως αυτά τα θέματα δεν προαναγγέλλονται.

Για τον τουρισμό ο κ. Πέτσας είπε ότι φέτος θα είναι χρονιά ρεκόρ όχι συγκρινόμενη με το 2019 αλλά με πολύ παλιότερα χρόνια όσον αφορά στις εισπράξεις και τις αφίξεις, Ενδεικτικό είναι ότι και το αεροδρόμιο μας έχει πολύ μεγάλες αφίξεις αλλά και τα νησιά που θεωρούνται ναυαρχίδες.