«Αφήστε την υποκρισία, είστε εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας» – Ξέσπασε πατέρας θύματος των Τεμπών

«Αφήστε την υποκρισία, είστε εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας» – Ξέσπασε πατέρας θύματος των Τεμπών

«Μην μας κοροϊδεύετε»

Την οργή του δεν μπόρεσε να κρύψει το πρωί του Σαββάτου 24/2 κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, σημειώνοντας στον Στέλιο Πέτσα που ήταν καλεσμένος ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ότι «είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας».

«Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή»

Κατά τη διάρκεια συζήτησης για την τραγωδία και τις έρευνες, ο κ. Ασλανίδης μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» εξοργίστηκε με όσα δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και είπε:

«Κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος είστε από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για την προανακριτική επιτροπή. Όλα αυτά που λέτε τα ακούμε βερεσέ. Είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά… Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα. Και έχω να κάνω μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη. Ψάχνει η χώρα να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει στην τηλεδιοίκηση στο κτίριο που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα να σας βάλουνε, εκεί μέσα να δικαστείτε όλοι σας. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, σταματήστε την υποκρισία. Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή. Μην μας κοροϊδεύετε τώρα. Και μόλις βγήκανε τα στοιχεία που σας ζήτησε ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας να σας στείλει, την κλείσατε άρον άρον την υπόθεση για να μην βγουν αυτά. Σταματήστε το δούλεμα. Φιμώσατε τα μεγάλα κανάλια, 10 μήνες δεν ασχολήθηκε κανένας».

«Να φανεί στο τέλος η αλήθεια»

Νωρίτερα, ο Στέλιος Πέτσας είχε πει τα εξής: «Δεν έχω να πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπορούμε ούτε κατά διάνοια εμείς που είμαστε εδώ να διανοηθούμε τον πόνο που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να χάνονται σε αυτή την τραγωδία των Τεμπών και ούτε μπορούμε να αντιληφθούμε το σοκ αυτών που έχουν επιζήσει και πόσο θα κουβαλάνε αυτό το βάρος πάνω τους. Η δικαιοσύνη από την δική της πλευρά, η Βουλή μαζί σκοπό έχουν να φωτίσουν διάφορες πτυχές αυτής της τραγωδίας για να φανεί στο τέλος η αλήθεια».