Θεοδωρικάκος: Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία του Άλκη

Θεοδωρικάκος: Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία του Άλκη

«Είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι»

«Είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και αυτό γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα», σημείωσε.

Αναφορικά με τις συλλήψεις που εκκρεμούν, είπε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μια βρίσκεται στην Ελλάδα και η δεύτερη πρόκειται για πολίτη Αλβανίας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία.

«Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας», επισήμανε.

Σε ερώτηση για τον δολοφόνο του 19χρονου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι έχει ενδελεχή ενημέρωση και το διακύβευμα είναι να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για αυτή την υπόθεση και η ΕΛΑΣ θα ψάξει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει συγκάλυψη και θα πάμε μέχρι το τέλος και στη συνέχεια η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία, με μια αγέλη ανθρωποειδών ετών 20. Δολοφόνησαν ένα παλικάρι 19 ετών χωρίς λόγο και αιτία».