Κορονοϊός: Απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων σχεδιάζει η κυβέρνηση

Κορονοϊός: Απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων σχεδιάζει η κυβέρνηση

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο μέτρων για το περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού στη χώρα μας, αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

Συγκεκριμένα μέσω βιντεοκλήσης στην πρωινή εκπομπή του Alpha το πρωί της Τετάρτης, ο Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

Ένα από τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγελθούν σήμερα από την κυβέρνηση είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων. Τα μέτρα αναμένεται να αυστηροποιηθούν κατόπιν εισηγήσεων των Ειδικών Επιστημόνων.

Ο Στέλιος Πέτσας προσδιόρισε τον αριθμό σε 10 άτομα, αλλά ζήτησε να κάνουμε υπομονή μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

«Η σύσταση ''μένουμε σπίτι'' ακολουθείτε από ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού αλλά όχι από όλους κι αυτό είναι επικίνδυνο. Πρέπει να δείξουμε σε όλους υπευθυνότητα. Εάν δεν δείξει η κοινωνία πως αγκαλιάζει πραγματικά το ''μένουμε σπίτι'' θα πρέπει να πάρουμε κι άλλα μέτρα » είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό