Ιδρύεται Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής – Ποιος αναλαμβάνει

Ιδρύεται Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής – Ποιος αναλαμβάνει

Οι ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Την ίδρυση χωριστού υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Ασύλου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Υπουργός αναλαμβάνει ο βουλευτής Χίου, Παναγιώτης Μηταράκης. Ο κ. Μηταράκης ήταν μέχρι σήμερα υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος.

2
σχόλια
  1. avatar Ιστορικός

    Λαός που ακόμα και τώρα βάζει την πάρτη του πάνω από την πατρίδα, που έχει πρώτο θέμα τις ...αυξήσεις στις συντάξεις, σε μια χώρα με τερατωδώς υψηλές δαπάνες γι' αυτές, αντί εξοπλισμών και μεταρρυθμίσεων για ανάπτυξη, λαός που ακόμα δεν θέλει ούτε την βίαιη πάταξη της ανομίας στο εσωτερικό, ούτε απόκρουση της λαθροεισβολής με άμεσο εγκλεισμό και απελάσεις, δεν έχει ελπίδα για επιβίωση και ούτε του αξίζει. Ο 21ος αιώνας είναι ο τελευταίος της ελληνικής ιστορίας.

  2. avatar Ιστορικός

    Και μόνο η ονομασία του νέου υπουργείου δείχνει τον σκοπό του. Να διευκολύνει τον εποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες, θεωρώντας τους είτε νόμιμους μετανάστες είτε πρόσφυγες πολέμου (που δεν είναι κανένας τους, ακόμα και οι ελάχιστοι όντως πρόσφυγες είναι τέτοιοι μόνο στην άμεσα συνορεύουσα χώρα!). Την ίδια στιγμή που δεν δηλώνουν ως ασφαλείς χώρες όπως Αφγανιστάν και Πακιστάν ώστε να μην έχουν κανένα δικαίωμα αιτήσεως ασύλου οι από εκεί εισβολείς. Ο αρχηγός του γαλάζιου σύριζα δήλωσε άλλωστε περήφανος που η χώρα μετατρέπεται σε πολιτισμική. Δεν είπε ότι η φύση απεχθάνεται το κενό, μοιραία λοιπόν αφού δεν κάνουμε παιδιά (καθώς οι νέες ξεβρακώνονται σε GNTM κλπ αντί να κάνουν οικογένεια και οι νέοι φραπεδιάζουν με χαρτζιλίκι αντί να εργαστούν όπου βρουν) θα εποικιστούμε, όπως είπε πρόσφατα ένας μητροπολίτης. Δεν είπε είναι αναγκαίο κακό η εισαγωγή ακόμα και βαρβάρων για να μην μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός. Είπε ότι είναι υπερήφανος γι' αυτό! Αντί επιστροφής στις παραδοσιακές αξίες, που είναι η μόνη σωτηρία, η ψοφοδεής νεοταξική κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να ασκήσει λογοκρισία απαγορεύοντας διαφημίσεις κατά των εκτρώσεων (λες και τις απαγόρευσε κανείς), μην τυχόν και θιγούν ο ευδαιμονισμός και η αριστερίλα που καταστρέφουν την χώρα. Επόμενο είναι η δημογραφικά σφριγηλή βάρβαρη γείτων να επεκταθεί εις βάρος μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...