Ο Ψαριανός περνά στην αντεπίθεση με μηνύσεις και υπόνοιες για το Θεοδωράκη

Ο Ψαριανός περνά στην αντεπίθεση με μηνύσεις και υπόνοιες για το Θεοδωράκη

Τι είπε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές

Στην αντεπίθεση περνά ο Γρηγόρης Ψαριανός μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υπάρχει περίπτωση να κινηθεί νομικά «για παράνομη ηχογράφηση».

Μάλιστα άφησε σαφείς αιχμές προς τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, και πιθανή συνεργασία του με το ΣΥΡΙΖΑ. «Γιατί διέγραψε το Δανέλλη αφού θα έχουν μια κοινή πορεία;» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής. Και πρόσθεσε «δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, δεν είναι σωστό, θέλω να μείνω μακρυά από αυτό το ξεμάλλιασμα».

Σχετικά με τη δική του πορεία ενόψει εκλογών είπε πως «δεν συζητάω με κανέναν μέχρι να τελειώσει η κοινοβουλευτική μου θητεία», χωρίς να αποκλείει, ωστόσο, να είναι στα ψηφοδέλτια κάποιου κόμματος στην επόμενη κάλπη.

Στο απόσπασμα, που δημοσίευσε μέσω social media μέλος του κινήματος ο Γρηγόρης Ψαριανός ακούγεται να λέει ότι δεν θα φύγει από το Ποτάμι.

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@κι@ που λέει ο ΣΚΑΙ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια» ακούγεται να λέει ο κ. Ψαριανός.