ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών

Η Κουμουνδούρου για την ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ με ύβρεις κατά των καθηγητών και την άρνηση του κόμματός του να τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων

«Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης, δια του εκπροσώπου του κ. Σκέρτσου, προσχώρησε στις χυδαιότητες Ψαριανού κατά του συνόλου των καθηγητών της μέσης εκπαίδευσης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Για τον κ. Μητσοτάκη, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί Ψαριανού, όπως "καθάρματα", "αρχιμαφιόζοι", "σκουλήκια" και "αλήτες", είναι χαρακτηρισμοί για τους οποίους δεν τρέχει τίποτα, αφού τον κρατάει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» σημειώνει, προσθέτοντας: «Με αυτό τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί όχι μόνο την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών και της Παιδείας στο παρά ένα των Πανελλαδικών».

«Εύλογα γεννιούνται τα ερωτήματα, για το αν η υιοθέτηση από τη ΝΔ της χυδαιότητας Ψαριανού προοιωνίζεται την κομματική εργαλειοποίηση της αξιολόγησης των καθηγητών από μια πανίσχυρη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται την επαναφορά του κλίματος δημοκρατίας και συνεργασίας στα σχολεία, με την επαναφορά του ν.4547/2018 περί αποτίμησης και προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου».

Χθες ο Γρηγόρης Ψαριανός σε ανάρτησή του στο Twitter είχε γράψει με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων: «Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή "χάκερς" - πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι...».