Ηχητικό απόσπασμα που εκθέτει τον Ψαριανό δημοσίευσε μέλος του Ποταμιού

Ηχητικό απόσπασμα που εκθέτει τον Ψαριανό δημοσίευσε μέλος του Ποταμιού

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ακούγεται να λέει ότι δεν θα αποχωρήσει από το κίνημα

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο ανεξάρτητος – πλέον- βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός να λέει ότι δεν θα αποχωρήσει από το Ποτάμι δημοσιεύσε στο λογαριασμό της η Φωτεινή Λεομπίλα, μέλος του Ποταμιού.

Το ηχητικό απόσπασμα ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter συνοδεύοντάς το με ένα σχόλιο στο οποίο εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Ψαριανό.

Στο απόσπασμα ο βουλευτής ακούγεται να λέει:

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@κι@ που λέει ο ΣΚΑΙ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια».

Ενώ στο σχόλιό της η κ. Λεομπίλα γράφει: «Όχι Γρηγόρη μου...εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα...Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!». Το σχόλιο με το ηχητικό ήρθε ως απάντηση σε ανάρτηση του βουλευτή.