Τι λέει ο Ψαριανός για το επεισόδιο με το Θεοδωράκη: Κυράτσες δεν είμαστε

Τι λέει ο Ψαριανός για το επεισόδιο με το Θεοδωράκη: Κυράτσες δεν είμαστε

Για «κατά φαντασίαν επεισόδιο» κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού

Μετά τα όσα επιβεβαίωσαν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, ο Γρηγόρης Ψαριανός με μια ανάρτησή του στο Facebook δίνει τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο με το Σταύρο Θεοδωράκη.

Όπως λέει ο ίδιος «δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ… Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα» αναφέρει σχετικά.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» γράφει ξεκινώντας την ανάρτησή του στην σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας ότι «το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το "καθένας τώρα το δρόμο του", από τον Σταύρο Θεοδωράκη». Ενώ καταλήγει λέγοντας «εμείς κυράτσες δεν είμαστε».

Η ανάρτησή του προκάλεσε πληθώρα σχολίων με κάποιος χρήστες του Facebook να τον διαψεύδουν και κάποιους να τον στηρίζουν.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η μεγάλη πλειονότητα των δημοσιογράφων που βρίσκονται στη Βουλή επιβεβαιώνουν το άγριο επεισόδιο.

Αναλυτικά, ο κ. Ψαριανός γράφει στο μήνυμά του:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Ακολουθούν δημοσιεύματα πάνω σε ένα κατά φαντασίαν επεισόδιο. Πρόκειται απλώς για έναν έντονο πράγματι διαξιφισμό στο διάδρομο, ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Ψαριανό, σε σχέση με κάποια πράγματα αβάσιμα που είπε λίγο νωρίτερα ο ΣΘ στην ομιλία του.

Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ.

Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα.

Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το "καθένας τώρα το δρόμο του", από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ανεβάζουμε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Υ.Γ.: Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Εμείς Κυράτσες δεν είμαστε».