Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Θεοδωράκης και Ψαριανός

Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Θεοδωράκης και Ψαριανός

Άγριος καυγάς έξω από τη Βουλή – Οι διάλογοι των δυο πρώην συνεργατών

Άγριος καυγάς που παραλίγο να καταλήξει σε ξύλο στο Περιστύλιο της Βουλής μεταξύ του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γρηγόρης Ψαριανού.

Οι δυο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν έξω από το κτίριο της Βουλής και αντάλλαξαν σκληρά λόγια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ψαριανός κινήθηκε απειλητικά προς τον κ. Θεοδωράκη. Ο δεύτερος απάντησε «εσύ το δρόμο σου κι εγώ το δρόμο μου» και απομακρύνθηκε φωνάζοντας «αληταριά». Ενώ ο κ. Ψαριανός φώναζε «ντροπή - ντροπή… με το δρόμο που έχεις επιλέξει οδηγείσαι σε εξευτελισμό».

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Θεοδωράκης είπε χαρακτηριστικά «υπάρχει ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσω: Ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού;

Αλλά, θα μου επιτρέψετε, με σεβασμό στις ιστορικές στιγμές που ζούμε να μην δώσω απάντηση, σήμερα, σε αυτό το ερώτημα. Θα απαντήσω, όμως, τη νέα εβδομάδα. Και θα απαντήσω με στοιχεία. Γιατί ο ελληνικός λαός- και κυρίως οι 222.000 ψηφοφόροι του Ποταμιού- απαιτούν να μάθουν ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική τους Ομάδα και ποιος προσπάθησε να μας φιμώσει.

Σε μια εβδομάδα θα σας πω ποιος σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού».