Στο Ηράκλειο της Κρήτης αύριο ο Τσακαλώτος

Στο Ηράκλειο της Κρήτης αύριο ο Τσακαλώτος

Θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες και θα επισκεφθεί επιχειρηματικές μονάδες

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο- Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, με θέμα της εκδήλωσης «Έξοδος & Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο», στις 7 το βράδυ.

Ο κ. Τσακαλώτος θα έχει επίσης συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες. Αργά το βράδυ θα παραβρεθεί σε συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του υπουργού έχει ως εξής:

  •  10:00-10:30. Επίσκεψη στον δήμο Ηρακλείου και συνάντηση με τον δήμαρχο Β. Λαμπρινό.
  •  10:40-11:10. Επίσκεψη στην περιφέρεια Κρήτης και συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη.
  •  11:25-12:15. Επίσκεψη στη συνεταιριστική τράπεζα Ηρακλείου και συνάντηση με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Ν. Μυρτάκη.
  •  12:30-13:20. Συνάντηση με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων Μ. Μαρακάκη και τον διευθυντή δικτύων Γ. Επανωμεριτάκη.
  •  13:30-14:25. Επίσκεψη στη ΒΙ.Π.Ε. και συγκεκριμένα στην εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Λεμπιδάκη και τους Μιχάλη και Εμμανουήλ Λεμπιδάκη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
  •  14:30-15:25. Επίσκεψη στην εταιρεία MEGAPLAST A.E. και συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας Χαρίλαο Καββαδία.