Τώρα η Minetta μας κάνει το πολυτιμότερο δώρο υγείας

Τώρα η Minetta μας κάνει το πολυτιμότερο δώρο υγείας

Ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις, τις μοναδικές καλύψεις και τις δωρεάν παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει σε κάθε ασφαλισμένο

Το μεγάλο στοίχημα για τη ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική είναι να αυξάνει διαρκώς το όφελος των ασφαλισμένων της. Για το σκοπό αυτό, προσφέρει εκτός από μοναδικές καλύψεις με κάθε συμβόλαιο και μια σειρά εκπτώσεων αλλά και δωρεάν παροχές και υπηρεσίες στους κατόχους συμβολαίων.

Τώρα, μαζί με κάθε ασφάλιση οχήματος ή περιουσίας, η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει εντελώς δωρεάν έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (checkup).

Το δωρεάν checkup περιλαμβάνει: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο αίματος.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις αποκλειστικά σε συμβεβλημένους ιατρούς βασικών ειδικοτήτων (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό χειρουργό, Γυναικολόγο, Παιδίατρο, ΩΡΛ, Πνευμονολόγο, Ενδοκρινολόγο), όπως και προαιρετικά ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς επιπλέον των βασικών ειδικοτήτων (Ουρολόγος, Ρευματολόγος, Ψυχίατρος, Διαβητολόγος κ.α.), ανάλογα τη διαθεσιμότητα, με συμμετοχή € 20 ανά επίσκεψη και δυνατότητα συνταγογράφησης και επανεξέτασης.

Ακόμη, σε κάθε ασφαλισμένο προσφέρονται:

  • Εκπτώσεις για κάθε ασφαλιστήριο επιβατικού οχήματος που φτάνουν και το 15%
  • Δυνατότητα εξόφλησης ασφαλίστρων με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις στο pay.minetta.gr με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Μοναδικές καλύψεις ακόμα στο βασικό πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ
  • Συνεργαζόμενα συνεργεία για εύκολη αποκατάσταση των υλικών ζημιών

Ενημερωθείτε ΕΔΩ αναλυτικά.