Γιατί να επιλέξω ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας;

Γιατί να επιλέξω ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας;

Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε τον εαυτό και την οικογένεια σας σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών ή ανάγκης νοσηλείας

Ένα ατύχημα ή ένα πρόβλημα υγείας, εκτός από την – αναμενόμενη- ανησυχία που προκαλεί για τον άνθρωπο που το αντιμετωπίζει αλλά και τους οικείους του, δημιουργεί και ένα επιπλέον άγχος: πώς θα καλυφθούν οικονομικά η αντιμετώπιση και αποκατάστασή του.

Όμως, με τη σωστή πρόβλεψη, ο δεύτερος παράγοντας άγχους μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως.
Αυτό το σκοπό επιτελεί ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας.

Τι είναι όμως ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα και ποιες ανάγκες μπορεί να καλύπτει

Ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας καλύπτει όλα τα αναγκαία έξοδα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε ένα νοσοκομείο λόγω ενός ατυχήματος ή έκτακτου περιστατικού και τη νοσηλεία ενός ασθενούς. Επιπλέον προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις, για την προληπτική και τακτική παρακολούθηση της υγείας μας.

Το πιο σημαντικό σε τέτοιες ώρες ανάγκης είναι να γνωρίζει ο ασθενής ότι θα έχει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας που χρειάζεται αλλά και ουσιαστικές καλύψεις, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή αντιμετώπιση των αναγκών που προκύπτουν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Δηλαδή, μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης με ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά αλλά και προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις.

Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε όταν αναζητάτε το νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες, είναι όχι μόνον οι καλύψεις που προβλέπονται αλλά και το αξιόπιστο δίκτυο νοσοκομείων που καλύπτει το πρόγραμμα αφού, δυστυχώς, ένα ατύχημα ή μια έκτακτη κατάσταση υγείας μπορούν να προκύψουν οποιαδήποτε στιγμή.

Το νοσοκομειακό πρόγραμμα MINETTA Care προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, παρέχει ουσιαστικές καλύψεις, τόσο σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, όσο και σε περιπτώσεις που απαιτείται νοσηλεία (δευτεροβάθμια περίθαλψη). Επιπλέον, για όσους έχουν οικογένεια, ασφαλίζονται εντελώς δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών, όταν και οι δυο γονείς είναι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα.

Συμπληρωματικά, καλύπτονται απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο, τακτικές ιατρικές επισκέψεις σε γιατρούς και παιδιάτρους αλλά και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για επείγοντα περιστατικά.