Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλεια αφού έχω δημόσια

Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλεια αφού έχω δημόσια

Οι καθημερινές, οι έκτακτες αλλά και οι δια βίου «υπηρεσίες» που προσφέρει ένα ιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Υγεία. Η συχνότητα με την οποία η λέξη υπάρχει στις ευχές που δίνουμε, δείχνει τη σημασία που αυτή έχει στη ζωή μας.

Η υγεία αυτών που αγαπάμε είναι το σημαντικότερο αγαθό για εμάς. Αλλά και η δική μας υγεία, η μεγαλύτερη «ευθύνη» που έχουμε απέναντι σε αυτούς που αγαπάμε.

Δυστυχώς, η αβεβαιότητα που επικρατεί στον κλάδο της δημόσιας περίθαλψης στη χώρα μας, δεν μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε το σημαντικό αυτό αγαθό, για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Τα οικονομικά βάρη της εποχής κάνουν πολλούς ανθρώπους να διώχνουν τη σκέψη μιας ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και να αρκούνται στις δημόσιες παροχές.

Όμως, ένα καλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο δεν είναι ανάγκη να είναι οικονομικό βάρος.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει μια ιδιωτική ασφάλιση είναι ότι είναι προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες μας. Έτσι, αποφεύγουμε να πληρώνουμε για παροχές που δεν μας αφορούν και που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουμε.

Ενώ οι ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, χωρίς τις γνωστές αναμονές του δημόσιου συστήματος υγείας, είναι κάτι που εκτιμούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Τα στοιχεία από τον ασφαλιστικό κλάδο δείχνουν σταθερή αύξηση του ενδιαφέροντος του κοινού για την ιδιωτική ασφάλιση.

Ενδεικτικά πλεονεκτήματα μιας ιδιωτικής ασφάλισης:

  • Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας
  • Μικρότερος χρόνος αναμονής για έκτακτες αλλά και τακτικές ιατρικές εξετάσεις, επεμβάσεις, χειρουργεία, νοσηλεία
  • Δυνατότητα επιλογής εξεταστικών κέντρων, νοσοκομείων αλλά και ιατρών
  • Εξατομικευμένα προγράμματα με καλύψεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε ατόμου
  • Προληπτικοί έλεγχοι υγείας (check up) χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και χωρίς αναμονές για ραντεβού
  • Δυνατότητα ασφάλισης άλλων μελών της οικογένειας (π.χ. παιδιών, συζύγου) με μειωμένο ασφάλιστρο ή οικογενειακά προγράμματα ασφάλισης με σαφώς χαμηλότερο κόστος
  • Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες

Μπορείτε, λοιπόν, να επισκεφτείτε την ενημερωτική ιστοσελίδα της «MINETTA ασφαλιστική» και να δείτε τις καλύψεις που προσφέρουν τα προγράμματα υγείας, τόσο στον τομέα της νοσοκομειακής κάλυψης, όσο και εξωνοσοκομειακές καλύψεις από μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων.

Σε περίπτωση που έχετε οικογένεια, μην παραλείψετε να ενημερωθείτε γιατο πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ CARE, που παρέχει ουσιαστικές Πρωτοβάθμιες και Νοσοκομειακές καλύψεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος, ενώ ασφαλίζονται εντελώς δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών (μέχρι δύο παιδιά), όταν και οι δυο γονείς είναι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα.

Ακόμα, για ολοκληρωμένες παροχές εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, ενημερωθείτε για τα προγράμματα MINETTA Aid.