Minetta Aid: 3 βασικοί λόγοι για να το επιλέξετε

Minetta Aid: 3 βασικοί λόγοι για να το επιλέξετε

Ολοκληρωμένη πρωτοβάθμια φροντίδα για όλη την οικογένεια

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία λένε και το πρώτο σημαντικό βήμα στην εξασφάλιση της υγείας μας είναι οι τακτικοί διαγνωστικοί έλεγχοι. Συχνά αμελούμε τους ελέγχους αυτούς γιατί η αναμονή για να γράψουμε και να κάνουμε τις εξετάσεις στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι μεγάλη.

Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις που χρήζουν ιατρικής ή και νοσοκομειακής φροντίδας, χωρίς ωστόσο να απαιτείται νοσηλεία.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, η MINETTA Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα MINETTA Aid.

Το MINETTA Aid είναι ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας που προσφέρει απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και φυσικοθεραπείες καθώς και ελέγχους check up. Και όλα αυτά σε ένα ευρύ δίκτυο πολυϊατρείων, ιδιωτικών ιατρείων και συμβεβλημένων νοσοκομείων.

Τα προγράμματα MINETTA Aid μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ή συμπληρωματικά προς κάποιο άλλο πρόγραμμα ασφάλισης.

3 βασικοί λόγοι για να επιλέξετε τα προγράμματα MINETTA Aid

  1. Διατίθενται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης υγείας, παρέχοντας ουσιαστικές καλύψεις.
  2. Παρέχονται σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος (43€ για έναν ασφαλισμένο για το πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ AID και 90€ για έναν ασφαλισμένο για το MINETTA AID PLUS)
  3. Παρέχουν κάλυψη σε όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως μελών με 86€ ετήσιο ασφάλιστρο για το ΜΙΝΕΤΤΑ AID και 180€ ετήσιο ασφάλιστρο για το ΜΙΝΕΤΤΑ AID PLUS.

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον ασφαλιστή σας ή δείτε τον πίνακα που ακολουθεί ενώ για αναλυτική πληροφόρηση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της MINETTA.