Έριξε αυλαία η εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «ΕΔΩ»

Έριξε αυλαία η εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «ΕΔΩ»

Συγκινημένη αποχαιρέτησε το κοινό

Αλλάζει η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ μετά και την ένταξη του νέου ριάλιτι «Power of Love». Έτσι η εκπομπή «ΕΔΩ» έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όσο και ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψαν τη συγκίνηση τους για το τέλος της εκπομπής

«Δεν θα κλάψουμε, θα κρατήσουμε μια ψύχραιμη στάση. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στήριξε αυτήν την εκπομπή. Τα μηνύματα του κόσμου ήταν πολλά γιατί καταλαβαίνω ότι και εσείς είχατε την παρέα σας αυτό το διάστημα. Τώρα θα έχετε μια καινούρια παρέα με το καινούριο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει από Δευτέρα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πολύ και τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Βασάλος ειδικά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας γιατί ανέλαβε κάτι για πρώτη φορά και το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είμαι χαρούμενη επίσης που αυτή η εκπομπή σταματά για λόγους προγραμματισμού και όχι τηλεθέασης. Έχει σημασία. Παρότι μιας και πήγε τόσο καλά, καλό θα ήταν να συνέχιζε. Προχωράμε, κάνουμε κάτι άλλο. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Αυτό που έβλεπε ο κόσμος ήταν μια πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα η δική μας η κάτω, έχει να κάνει απόλυτα με το ότι κάποιοι άνθρωποι από πάνω, η ομάδα, δούλευε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε εμείς εδώ και να περνάμε καλά. Είχε να κάνει με το ότι υπήρχε πολύ μέλι σε αυτή τη σχέση. Σε προσωπικό επίπεδο εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί αυτή η εκπομπή ήρθε στη ζωή μου σε μια στιγμή που ήμουν στα τάρταρα. Και ήρθε και είμαι καλά τώρα και είμαι πολύ ευγνώμων για όλο αυτό το μικρό θαύμα που ζήσαμε και που θα είμαστε στα ίδια γραφεία, θα είμαστε εδώ. Το ΕΔΩ είναι για μένα εδώ…», τόνισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου δείχνοντας το σημείο της καρδιάς.

Ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε: «Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ που με επιλέξατε σαν άσχετο να έρθω να κάτσε δίπλα σας γιατί είστε και οι δύο πολύ έμπειροι και πέρασα πάρα πολύ ωραία πραγματικά. Μπορεί το gossip να ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε απόλυτα αλλά προσαρμόστηκα και δεν θα μπορούσε να μου τύχει καλύτερη ομάδα».