Το «γιαούρτωμα στον Σαμαρά» και η απάντηση της ΕΡΤ

Το «γιαούρτωμα στον Σαμαρά» και η απάντηση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ δεν δύναται και δεν δικαιούται να ελέγχει το περιεχόμενο αναρτήσεων των εργαζομένων της»

Με ανακοίνωση «απάντησε» η Νέα Δημοκρατία στην ανάρτηση του παραγωγού της ΕΡΤ, Δημήτρη Αναστασόπουλου περί γιαουρτώματος Σαμαρά στο συλλαλητήριο.

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να απευθύνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η Δημόσια τηλεόραση:

Η δημόσια προτροπή του παραγωγού της Ε.Ρ.Τ. Δημήτρη Αναστασόπουλου να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ε.Ρ.Τ.;», αναφέρει το κείμενο ενώ η δημόσια τηλεόραση διαχώρισε τη θέση της λέγοντας ότι  δεν δύναται και δεν δικαιούται να ελέγχει το περιεχόμενο αναρτήσεων των εργαζομένων της στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς αυτοί δεν συνιστούν τους επίσημους λογαριασμούς και σελίδες της εταιρείας.

«Η ΕΡΤ δεν δύναται και δεν δικαιούται να ελέγχει το περιεχόμενο αναρτήσεων των εργαζομένων της στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αυτοί δεν συνιστούν τους επίσημους λογαριασμούς και σελίδες της εταιρείας.

Ως εκ τούτου, την αποκλειστική ευθύνη για τις αναρτήσεις αυτές έχουν οι ίδιοι οι κάτοχοι των λογαριασμών και σε καμία περίπτωση η ΕΡΤ», αναφέρει η ανακοίνωση του Ραδιομεγάρου.

3
σχόλια
  1. avatar γιωτα

    ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!

  2. avatar ποντικι

    Τρώνε πίνουμε εις υγεία των ΚΟΡΟΙΔΩΝ!!??και μιλάνε αντί να έκανε!!ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!

  3. avatar anna koyrti

    einai ntroph gia thn ert thn pleirvnei o ellhnikos laos ua eprepe na einai pio prosektikh kai ayton ton ypalilpths ua eprepe na ton eixe diojei ntrepomai poy mas keibernoyn anurvpoi xvreis ajioprepeia xvris sebasmo peistebv pos eixe thn entolh toy tsipra

Παρακαλούμε περιμένετε ...