Πώς σχολίασε ο Τζήμερος τις δηλώσεις του Μπογδάνου για τον Τσίπρα

Πώς σχολίασε ο Τζήμερος τις δηλώσεις του Μπογδάνου για τον Τσίπρα

Σάλος έχει προκληθεί με την δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Αλέξη Τσίπρα μέσω της εκπομπής του, που ανάγκασε μάλιστα το κανάλι να ζητήσει συγγνώμη από το Μαξίμου!

Διαβάστε ΕΔΩ: Μαξίμου και ΣΚΑΪ εναντίον Μπογδάνου για υπαινιγμούς κατά του Τσίπρα

Ωστόσο, το μέρος του παρουσιαστή πήρε και ο Θάνος Τζήμερος.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε πως «όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Να του πει «είστε καλά;», «χρειάζεστε κάτι;» ή τελοσπάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό, οπότε τώρα θέλουν οι άλλοι να κατέβει άνθρωπος σε αυτούς που καίγονται;».

Ο τηλεοπτικός σταθμός τοποθετήθηκε για το περιστατικό με μία σκληρή ανακοίνωση: «Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Από την πλευρά του ο Θάνος Τζήμερος έγραψε στο facebook ότι:

«Φυσικά και έκανε λάθος ο Constantinos Bogdanos λέγοντας ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν πρώην σύντροφοι του Τσίπρα. Δεν είναι πρώην. Είναι νυν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έκρυψε τη συμπάθειά του για τους τρομοκράτες και την τρομοκρατία, ουδέποτε κράτησε αποστάσεις από τα στελέχη του που υποστήριξαν φόρα παρτίδα την 17Ν και η νεολαία του είναι φυτώριο εγκληματιών του αντιεξουσιαστικού υποκόσμου. Η πιο σωστή έκφραση θα ήταν «τον Παπαδήμο τον χτύπησαν κυβερνητικοί: οι συνεργάτες του Τσίπρα για τις βρώμικες δουλειές». Όσο για τον ΣΚΑΪ, τι να πει κανένας...»