Μαξίμου και ΣΚΑΪ εναντίον Μπογδάνου για υπαινιγμούς κατά του Τσίπρα

Μαξίμου και ΣΚΑΪ εναντίον Μπογδάνου για υπαινιγμούς κατά του Τσίπρα

Συγγνώμη ζητά ο τηλεοπτικός σταθμός για τις αναφορές του δημοσιογράφου

Την αντίδραση του Μαξίμου προκάλεσαν οι υπαινιγμοί του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο κατά του Λουκά Παπαδήμου, ενώ και ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τις αναφορές αυτές του δημοσιογράφου.

«Ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει "είστε καλά;"», ήταν το επίμαχο σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που προκάλεσε σάλο.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», προσθέτοντας: «Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Μαξίμου: Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι «η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΪ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Τι απαντά ο Κ. Μπογδάνος

«Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Τσίπρα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

1
σχόλιο
  1. avatar Βασιλης Σιδηροπυλος

    Γκεμπελ γατακι

Παρακαλούμε περιμένετε ...