Νέα σπόντα Καρβέλα στην Λυμπεράκη μετά την… επεισοδιακή συνέντευξη: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται»

Νέα σπόντα Καρβέλα στην Λυμπεράκη μετά την… επεισοδιακή συνέντευξη: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται»

Ο τραγουδοποιός ήρθε σε κόντρα με τη δημοσιογράφο και τη συνεχίζει στα social media

Συνέχεια στη κόντρα με τη Νίκη Λυμπεράκη, έπειτα από την... επεισοδικαή συνέντευξη που της παραχώρησε στο Mega, δίνει ο Νίκος Καρβέλας.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Καρβέλας απευθυνόμενος στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;», αναρωτήθηκε εκείνη.

Πριν από λίγο, ο γνωστός δημιουργός έδωσε την απάντησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, ο Νίκος Καρβέλας έγραψε: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται» και πρόσθεσε hashtag με τον τίτλο του βιβλίου του, «#νοοσοφία».