Τραϊάνα Ανανία: «Στη συνεργασία μου με τον Κιμούλη “τραυματίστηκα” πάρα πολύ»

Τραϊάνα Ανανία: «Στη συνεργασία μου με τον Κιμούλη “τραυματίστηκα” πάρα πολύ»

«Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά» είπε η ηθοποιός η οποία αποκάλυψε ότι αμέσως μετά έκανε ψυχοθεραπεία

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, στην οποία δεν πέρασε καθόλου καλά, όπως είπε, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» η Τραϊάνα Ανανία, η οποία τόνισε μάλιστα, πως εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

«Όταν όλος ο κόσμος σε ξέρει σαν ηθοποιό, δεν πα να λες ότι είσαι τραγουδίστρια, άμα ο κόσμος δεν σε ξέρει σαν τραγουδίστρια, δεν είσαι τραγουδίστρια. Προφανώς και έχω τραγουδήσει επαγγελματικά, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς. Οι… καρέκλες ξέρουν ότι τραγουδάω, οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν το ξέρουν. Εμένα με ενοχλεί, όταν ένας άνθρωπος βλέπει μια κοπέλα, που επιτέλους έχει κάπου να δείξει το ταλέντο της στο τραγούδι και αντί να τη στηρίξει, κάθεται και τρώγεται», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Οι ηθοποιοί έχουν φάει αρκετή κακομεταχείριση στις περιοδείες, το πού τρώμε, πού κοιμόμαστε, θέατρα βρώμικα, πού αλλάζουμε για να βγούμε. Την πρώτη μου δουλειά, την περιοδεία την ξέρουμε, μία έχω κάνει, όποιος θέλει μπαίνει και βλέπει και θα καταλάβει τι έχω περάσει. Είναι το θεατρικό που είχα κάνει με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ και δεν ξαναέκανα θέατρο μέχρι που έκανα με τον Μπιμπή και τον Γάκη, ένα πολύ καλλιτεχνικό πράγμα και σοβαρό. Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά. Πέρασαν οκτώ χρόνια για να ξανακάνω κάτι στο θέατρο. Εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησα και την ψυχοθεραπεία».