Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Υπάρχει μία πρώτη δικαίωση – Ποτέ δεν φαντάστηκα πόσο μεγάλο προσωπικό κόστος θα είχε»

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Υπάρχει μία πρώτη δικαίωση – Ποτέ δεν φαντάστηκα πόσο μεγάλο προσωπικό κόστος θα είχε»

Απορρίφθηκε η αγωγή που κατέθεσε ο συνάδελφός της προς το ΣΕΗ

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και τσον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο για τη δικαστική της διαμάχη ενάντια στον Γιώργο Κιμούλη.

Η γνωστή ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά της με αφορμή την απόρριψη της αγωγής που κατέθεσε ο συνάδελφός της προς το ΣΕΗ και την απαίτηση του δικαστηρίου να καλυφθούν εκ νέου τα κενά στη δεύτερη αγωγή του.

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση. Έχω την πεποίθηση ότι η οριστική δικαίωση δεν θα αργήσει», δηλώνει η Ζέτα Δούκα.

«Ήταν μια απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο προσωπικό κόστος θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα: ψυχικό, οικονομικό, επαγγελματικό. Μου άλλαξε τελείως τη ζωή.

Όταν ένας άνθρωπος έχει πάρει μία τέτοια απόφαση να βγει μπροστά και να μιλήσει για αυτά τα θέματα, πάρα πολύ κόσμο τον βρίσκει και απέναντί του», εξομολογείται η ηθοποιός για την απόφασή της να εκφράσει δημόσια την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε από τον συνάδελφό της.

«Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, ακόμη και τις πολύ δύσκολες στιγμές, που ένιωσα ότι και το κουράγιο μου και οι δυνάμεις μου θα με εγκαταλείψουν, όχι μόνο από τον δικαστικό αγώνα και την προετοιμασία του αλλά και από τη στάση κάποιων ανθρώπων – ακόμη και δικών μου – που δεν την περίμενα. Από ανθρώπους που ήξεραν και την ιστορία και τον λόγο που πήρα αυτή την απόφαση.

Όχι απλώς δεν έχω μετανιώσει αλλά άξιζε και με το παραπάνω. Βλέπω τον κόσμο πλέον να μιλάει πιο ανοιχτά από ό,τι έκανε παλαιότερα και το κλίμα να είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων σε ιστορίες κακοποίησης πάσης φύσεως», παραδέχεται η Ζέτα Δούκα στη συνέχεια.

«Ο δικαστικός αγώνας είναι εν εξελίξει, υπάρχουν ακόμη να γίνουν πάρα πολλά πράγματα», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ζέτα Δούκα, ενώ παραδέχεται πως υπήρξαν άνθρωποι όλο αυτό το διάστημα που της ζητούσαν να σταματήσει αυτή την ιστορία.