Γιάννης Πουλόπουλος σε Καινούργιου: «Αν μου έλεγες “άντε κουκλίτσα μου”, θα είχα παραιτηθεί»

Γιάννης Πουλόπουλος σε Καινούργιου: «Αν μου έλεγες “άντε κουκλίτσα μου”, θα είχα παραιτηθεί»

Για τη φράση που χρησιμοποίησε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη

Η φράση που είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη στο Ράδιο Αρβύλα συζητήθηκε στην «Super Κατερίνα». Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου πως αν της έλεγε κάτι αντίστοιχο στον αέρα θα είχε φύγει από την εκπομπή.

«Δεν νομίζω ότι ακούστηκε κάπως. Το "άντε κουκλίτσα μου" θα το έλεγα και για τον Γρηγόρη. Είναι έκφραση. Δεν θεωρώ ότι ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να προσβάλει ή ότι ήταν σεξιστικό. Αν το έλεγα για τον Γρηγόρη, θα χτυπούσε το ίδιο;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν το έλεγες σε εμένα, θα είχα φύγει και δεν ξέρω τι θα σου είχα κάνει. Αν μου έλεγες στην εκπομπή δημόσια άντε κουκλίτσα μου, όχι απλά θα είχα φύγει αλλά θα είχα παραιτηθεί. Παιδιά αλήθεια να πεις άντε κουκλίτσα μου σε ομοφυλόφιλο άντρα; Αν ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός ήταν διαφορετικός, μπορεί να σε ενοχλούσε. Μην μου πείτε ότι κάποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Θα στράβωνα πάρα πολύ» απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Παιδιά το άσε μας κουκλίτσα μου δεν είναι μία έκφραση; Και ο Μουτσινάς δεν το έλεγε πολλές φορές» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το πράγμα. Εγώ τον Αντώνη, όπως ξέρετε, όχι απλά τον αγαπώ, αλλά είμαι κι ο άνθρωπος που έχω επικοινωνία μαζί του. Εγώ ενοχλήθηκα για αυτό γιατί αισθάνομαι πραγματικά ότι δεν το εννοεί. Σε όλα τα βίντεο που κάνει, ξέρω ότι δεν είναι ομοφοβικός. Το υπογραμμίζω» σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.