Αιχμηρός Κανάκης για Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη»

Αιχμηρός Κανάκης για Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη»

Το σχόλιο του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» για την εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα τρακτέρ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους αγρότες που διαδηλώνουν και ο Αντώνης Κανάκης δεν άφησε ασχολίαστα τα σχετικά αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε τα μπλόκα, ανέβηκε στα τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με τους διαμαρτυρόμενους αγρότες, ακούγοντας τα αιτήματά τους.

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε αμέσως μετά την προβολή των αντίστοιχων βίντεο ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (5/2).

«Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;», τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού», αναρωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στον σχολιασμό του.

Δείτε μετά το 31:15: