Θεοφανία Παπαθωμά: «Θα κινηθώ νομικά ενάντια σε όποιον άλλο συνεχίσει αυτή την διαπόμπευση»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Θα κινηθώ νομικά ενάντια σε όποιον άλλο συνεχίσει αυτή την διαπόμπευση»

Η δημοφιλής ηθοποιός σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για πλειστηριασμό του σπιτιού της

Η Θεοφανία Παπαθωμά ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», για δημοσιεύματα που αναφερόταν σε πλειστηριασμό του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται πως είναι οφειλέτρια σε διαδικασία πλειστηριασμού με επισπεύδουσα την υπό ειδική εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2024, εάν βέβαια μέχρι τότε δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή του και αφορά οριζόντια ιδιοκτησία-οροφομεζονέτα του 7ου και 8ου ορόφου σε πολυκατοικία κατασκευής του 1978.

Το συνολικό εμβαδόν και για τα δύο επίπεδα είναι 121,82 τ.μ. και αποκτήθηκε από την Θεοφανία Παπαθωμά το 2005 μέσω συμβολαίου αγοραπωλησίας. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει εκτιμηθεί στα 348.000 ευρώ. Η εκπομπή επικοινώνησε με την Θεοφανία Παπαθωμά και εκείνη απάντησε για τον πλειστηριασμό το εξής: «Μην ασχολείστε σας παρακαλώ! Το θέμα έχει διευθετηθεί. Θα κινηθώ νομικά απέναντι στα site που το δημοσίευσαν και σε όποιον άλλον συνεχίσει αυτή τη διαπόμπευση. Ευχαριστώ».