Χώρισαν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Χώρισαν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη.

Έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αν και οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες. Η Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, που θεωρείται μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο «Μουσούρη». Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ήταν άλλωστε και ο λόγος που πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Όσο αθόρυβη ήταν η σχέση τους, τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους. Τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Ο γιατρός» του Alpha, ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Τα λιγοστά πλάνα, όπου τους έχουμε δει μαζί στην πενταετή σχέση τους, ήταν σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Φρόντιζαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση τους γεννήθηκε το 2018 μέσα από μια δυνατή φιλία ετών. Όλα ξεκίνησαν τη βραδιά που η Χρυσή Βαρδινογιάννη παρακολούθησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική σκηνή. Μετά το τέλος της παράστασης ήρθε η πρόταση του ηθοποιού στην παρέα του να βγουν για ένα ποτό. Η Χρυσή ακολούθησε τον Κωνσταντίνο μαζί με την υπόλοιπη παρέα και έκτοτε ξεκίνησε η τακτική τους επικοινωνία, αλλά και οι επόμενες κοινές εμφανίσεις.

Η πρώτη τους, μάλιστα, κοινή εμφάνιση έγινε στο «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίζας Ρίζου. Το ζευγάρι, που είχε προφανώς αποφασίσει να μην κρύβεται πλέον, συνόδευαν η επιστήθια φίλη και βοηθός του στη σκηνοθεσία Έλενα Σκουλά και το ζεύγος Σμαράγδας Καρύδη – Θοδωρή Αθερίδη.

Η καραντίνα τούς έφερε ακόμη πιο κοντά, με τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη να περνά όλη τη μέρα με τη Χρυσή και τα δύο παιδιά της. Εκείνος έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο, τα οποία είναι η μεγάλη της αδυναμία και στα οποία αφιερώνει πολύ χρόνο. Επίσης, είναι ενεργό μέλος της επιτροπής «Elpida Youth».