Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και τον δικηγόρο του Ροδίτη στην υπόθεση Τοπαλούδη: «Έκανα πολύ καλά και σας έκλεισα την προηγούμενη φορά»

Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και τον δικηγόρο του Ροδίτη στην υπόθεση Τοπαλούδη: «Έκανα πολύ καλά και σας έκλεισα την προηγούμενη φορά»

«Παιδιά, τώρα, δεν μπορώ να το συνεχίσω εγώ αυτό»

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, Τρίτη (28/11), από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Τετάρτης, έγινε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον δικηγόρο του Ροδίτη, Χάρη Αμπραζή.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την προσωπική της δυσφορία, όταν η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη νομολογία για την ανθρώπινη ζωή.

«Ο νόμος μιλά για εύλογη αποζημίωση. Ζητούν σχεδόν 1 εκατομμύριο. Αναφέρονται μέσα οι θείοι που δεν δικαιούνται», δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των κατηγορουμένων, αναφερόμενος στο ποσό των 980.000 ευρώ, που ζητούν οι γονείς της από τις οικογένειες των δολοφόνων.

Η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ποια “πάρτε τον λόγο”, δεν είμαι δικηγόρος. Ποια είναι η νομολογία για την ανθρώπινη ζωή, λοιπόν; Να την ακούσουμε, να τρελαθούμε».

«Κυρία Καινούργιου, δεν θέλω να συνεχίσω με αυτές τις τοποθετήσεις» αποκρίθηκε εμφανώς ενοχλημένος, ο κ. Αμπραζής, για να συμπληρώσει η παρουσιάστρια του Alpha: «Δεν πειράζει, ευχαριστώ πολύ. Καλή σας ημέρα. Γεια σας».

«Εγώ ήθελα να πω και θα το πω ότι εσφαλμένα γίνεται λόγος, γενικά στα μέσα, ότι αυτό είναι μέσο τιμωρίας, που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες» υποστήριξε ο δικηγόρος και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κ.Κ.: Δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο. Εδώ μιλάμε για εμάς. Αν κάπου αλλού ακούστηκε κάτι άλλο, βγείτε αλλού να το πείτε.

X.A.: Μα δεν είπα για εσάς.

Κ.Κ.: Τότε τι το λέτε σε εμάς;

Συνεχίζοντας τον λόγο του, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σχολιάσει: «Τι είναι αυτά; Παιδιά, τώρα, δεν μπορώ να το συνεχίσω εγώ αυτό. Δεν με αφορά το νομικό».

X.A.: Κυρία Καινούργιου, θα μπορέσω να μιλήσω; Αν θέλετε να με κλείσετε, όπως την προηγούμενη φορά, κάντε το.

Κ.Κ.: Έκανα πολύ καλά που σας έκλεισα την προηγούμενη φορά γιατί, όσο ευγενής και να είστε, ακούσαμε μια χαροκαμένη μάνα, μια μάνα που το παιδί της έχει δολοφονηθεί με τον χειρότερο τρόπο και εσείς μετά από αυτό… Κακώς σας καλέσαμε!