Ελένη Τοπαλούδη: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία της

Ελένη Τοπαλούδη: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία της

Η 21χρονη φοιτήτρια βρήκε βιάστηκε και δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από δύο άνδρες στη Ρόδο στις 28 Νοεμβρίου 2018

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την φρικτή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, με την μητέρα της να βιώνει για μια ακόμη φορά τον πόνο της απώλειας.

Η νεαρή φοιτήτρια από τον Έβρο βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες στις 28 Νοεμβρίου του 2018, με το άψυχο σώμα της να το βρίσκει στη θάλασσα κλιμάκιο του Λιμενικού της Ρόδου. Οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τον θάνατο της κόρης της. Ειδικότερα, έγραψε: «Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023, συμπληρώνονται 5 χρόνια, από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου ’δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω; αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου; Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο. Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου. Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η απώλεια σου, μου έχει ξεσχισει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπαξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου. Τι είναι; όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα… ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???».