Ματίνα Παγώνη: Σάστισε στον «αέρα» του Mega με την καλημέρα του… Κωνσταντίνου Αργυρού

Ματίνα Παγώνη: Σάστισε στον «αέρα» του Mega με την καλημέρα του… Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έστειλε μήνυμα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ

Μία… καλημέρα θέλησε να στείλει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Ματίνα Παγώνη μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», κάνοντας την πρόεδρο των νοσοκομειακών ιατρών να σαστίσει.

«Καλά, συγγνώμη, στημένο είναι αυτό! Δεν μπορεί, έτσι ξαφνικά», είπε σοκαρισμένη η Ματίνα Παγώνη, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να της δείχνει το μήνυμα του τραγουδιστή, για να την πείσει. Η αγάπη και η αδυναμία που τρέφει η γιατρός για τον τραγουδιστή, είναι γνωστή, καθώς μερικές ημέρες νωρίτερα είχε δηλώσει στο MEGA πως ακούει τα τραγούδια του.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως μαζί με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο κανόνιζαν να πάνε να τον ακούσουν από κοντά, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. «Είναι πολύ καλός, το ξέρουμε. Εννοείται ότι τον ακούω. Είναι ένας τραγουδιστή χαμηλών τόνων κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε. «Είναι νέο και ωραίο παιδί, με ωραία φωνή κι αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Είναι από τους καλύτερους», συμπλήρωσε και υποσχέθηκε on air, πως μόλις της δοθεί η ευκαιρία, θα πάει να τον δει από κοντά.