Έξαλλος ο Θάνος Τζάνης για το bullying στα παραπανίσια κιλά: «Δεν πάμε και για μόντελινγκ»

Έξαλλος ο Θάνος Τζάνης για το bullying στα παραπανίσια κιλά: «Δεν πάμε και για μόντελινγκ»

«Είναι καλό όμως να προσέχεις τον εαυτό σου, ένα ωραίο ντύσιμο, μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Αυτό είναι όλο»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε καλεσμένος ο Θάνος Τζάνης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Παράλληλα, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα παραπανίσια κιλά στο πρόσφατο παρελθόν και το bullying που βίωσε για αυτά.

«Σήμερα είμαι στη φάση που τα έχω ψιλοχάσει τα παραπάνω κιλά γιατί έκανα πολύ γυμναστική. Για μένα αυτό δεν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά καλό είναι να κρατάμε μια συγκεκριμένη εμφάνιση για την υγεία μας περισσότερο. Να μην έχουμε πολλά κιλά, να μην είμαστε φορτωμένοι γιατί και η πίστα θέλει μια εμφάνιση», είπε ο Τζάνης και συνέχισε

«Εντάξει, όχι να είμαστε μοντέλα, δεν πάμε και για μόντελινγκ. Είναι καλό όμως να προσέχεις τον εαυτό σου, ένα ωραίο ντύσιμο, μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Αυτό είναι όλο. Ανέβαζε κάποιος μια φωτογραφία στα social media και έλεγε "αγνώριστος ο Θάνος Τζάνης". Αυτό το "αγνώριστος" στα άρθρα… Κάποια στιγμή που είχα πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο, δεν θυμάμαι τώρα που, είχα κάποια κιλά και ανέβασε κάποιος μια φωτογραφία γράφοντας από κάτω "αγνώριστος ο Θάνος Τζάνης" γιατί πουλάει αυτό».