Survivor: Επίθεση στην Σταυρούλα παρά την απουσία της – «Έχεις μεγάλη έπαρση και δεν θα σου βγει σε καλό»

Survivor: Επίθεση στην Σταυρούλα παρά την απουσία της – «Έχεις μεγάλη έπαρση και δεν θα σου βγει σε καλό»

«Έχει αποδείξει ότι δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες του Survivor, βγάζει μια ζήλια και ένα κόμπλεξ»

H επόμενη μέρα στο Survivor All Star, δίχως την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ξημέρωσε στην παραλία του Αγίου Δομινίκου στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό μάλιστα σύσσωμη σχεδόν η πεντάδα των φιναλίστ ξέσπασε κατά της πρώην παίκτριας της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Πότε Σταυρούλα μάς κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση και το θεωρείς αυτό; Το ότι είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, ναι, αδιαμφησβήτητα αλλά για να βρισκόμαστε εμείς εδώ ίσως κάτι να έχουμε κάνει καλά! Ίσως αναρωτήθηκες αν αξίζουμε και βρισκόμαστε εδώ πέρα; Αναρωτήθηκες αν ο κόσμος θέλει να μας βλέπει εδώ; Κάποιοι παίκτες παραμένοντας 8, 9, 10 φορές; Έχεις, Σταυρούλα μου, τεράστια έπαρση και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό».

 

Όλα αυτά, δε, εν συνεχεία τα παρουσίασε εκτενώς και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη με τους οποίους συνομίλησε στην παραλία. «Έχει αποδείξει και όλοι το γνωρίζουμε ότι η Σταυρούλα δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες! Βγάζει μια ζήλια, βγάζει ένα κόμπλεξ και έχει αποδείξει ότι οι παρέες της είναι μόνο άνδρες. Εγώ πιστεύω ότι την πείραξε πιο πολύ πως παρέμεινα εγώ στο παιχνίδι και αποχώρησε αυτή πρώτη παρά όλα τα υπόλοιπα. Έχω ακούσει πολλά πράγματα που έχει πει πίσω από την πλάτη μου, με έχει χαρακτηρίσει και στην έξω ζωή και εδώ μέσα στο παιχνίδι και για αυτό είχα πει ότι δεν ταιριάζουμε πολύ. Γιατί έβλεπα πράγματα που δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρας, έβλεπα μια έπαρση, έβλεπα ότι κινούταν λίγο περίεργα οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με αυτό το άτομο».

 

«Βλέπαμε έναν χαρακτήρα να αλλάζει μέρα με τη μέρα, συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι και έγινε» τόνισε, επίσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα για την πρώην συμπαίκτρια της στο Survivor All Star.