Survivor All Star: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Δεν θα άντεχα άλλη μια μέρα, δεν θα με βγάλουν το τέρας εδώ μέσα»

Survivor All Star: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Δεν θα άντεχα άλλη μια μέρα, δεν θα με βγάλουν το τέρας εδώ μέσα»

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το Γαλάτσι

Σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του Survivor All Star, τουλάχιστον στον Άγιο Δομίνικο, βρέθηκαν ξανά όλοι οι παίκτες απέναντι στον Γιώργο Λιανό το βράδυ της Πέμπτης (29/6). Όμως, αυτή τη φορά, εκείνος τους είχε μια μεγάλη έκπληξη στην ανακοίνωση, της οποίας όλων τα χαμόγελα δυνάμωσαν με μιας.

Ειδικότερα, μόλις τα μέλη των Μπλε και των Κόκκινων βρέθηκαν στον γνώριμο τους χώρο, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε με χαρά τα εξής. «Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι που το περιμένετε πάρα πολύ καιρό! Αμέσως μετά από αυτή την αποχώρηση, η πεντάδα του Survivor μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα παραμονής στο νησί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλετε να μάθετε το "μενού" αυτής της τελευταίας εβδομάδας εδώ στο νησί; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Λοιπόν, θα έχουμε ένα αγώνα επάθλου. Έναν και τελευταίο! Στη συνέχεια θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας από τους οποίους θα προκύψει και η τελευταία αποχώρηση για να φτάσουμε στην τετράδα πλέον του Survivor All Star. Καταλαβαίνετε ότι θα είναι η πιο δύσκολη και η πιο στενάχωρη αποχώρηση, η πιο κρίσιμη, πείτε το όπως θέλετε. Και φυσικά μετά, οι παλιοί θυμούνται, θα ξεκινήσουν οι διάσημοι αγώνες κατάταξης. Αγώνες κατάταξης για να φτάσουμε στους δύο πρώτους παίκτες, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στον live ημιτελικό στο Γαλάτσι, ενώ για τους υπόλοιπους δύο θα παραταθεί η αγωνία λίγο ακόμα. Γιατί θα ανοίξει εδώ μια ψηφοφορία, η οποία θα κλείσει πλέον στο Γαλάτσι, όπου και θα μάθουμε ποιος από αυτούς τους δύο δεν συνεχίζει και ποια είναι η τριάδα του τελικού» για να ολοκληρώσει:

«Σας τα είπα απλά; Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους σας, να φέρετε το αποτέλεσμα που όλοι έχετε φανταστεί και καλή επιτυχία σε αυτή την τελευταία εβδομάδα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο παρουσιαστής του Survivor All Star χωρίς να κρύβει κανένας παίκτης την ανακούφιση για το τέλος που πλησιάζει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

«Το πέτυχαν να με διώξουν, μπράβο τους»

Ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας για αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ κρίσιμος και σε πολύ κομβικό σημείο για το παιχνίδι. O διχασμός ήταν πια ξεκάθαρος μεταξύ των παικτών με τη Σταυρούλα απογοητευμένη από τη στάση των υπολοίπων, καθώς εδώ και καιρό αισθανόταν ότι ήταν στο στόχαστρο και οι εναπομείναντες survivors συνωμοτούσαν για να τη βγάλουν εκτός παιχνιδιού – «Θα πουλούσαν και την ψυχή τους για την 4άδα, ούτε την "καλημέρα" μου δεν αξίζουν» ανέφερε μεταξύ άλλων στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/6) – και τελικά δεν είχε άδικο, μιας που της έδειξαν την… πόρτα.

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν ο παίκτης που «έσπασε» το σερί ατομικής ασυλίας του Σάκη και κατάφερε να την κερδίσει.

 

 

Ως MVP, ο Σάκης κλήθηκε να «δώσει» έναν ακόμη παίκτη προς αποχώρηση και τη θέση αυτή πήρε η Σταυρούλα που έμελλε να δει και την έξοδο, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης, ενώ νωρίτερα προηγήθηκε ένα επεισόδιο με τους παίκτες να τα «βάζουν» μαζί της.

 

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα» δήλωσε με σαφήνεια, λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση, η 26χρονη πρωταθλήτρια στίβου απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό.

 

«Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η… Σταυρούλα Χρυσαειδή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με την παίκτρια της μπλε ομάδας να προχωράει σε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης.

 

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν την στρατηγική που ήθελαν για αυτήν. «Όντως ανακουφίστηκα. Δεν θα άντεχα άλλη μια μέρα. Πολύ δύσκολα. Αυτό που ήθελαν να κάνουν τα παιδιά, το πέτυχαν, μπράβο τους. Η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα λίγο μέσα μου, γιατί έβλεπα συνέχεια τόσους ψιθύρους, τόσες στρατηγικές τόσα πράγματα να καταστρώνονται πίσω από την πλάτη μου οπότε ηρέμησα γιατί δεν θα χρειαστεί να το βιώσω ξανά όλο αυτό. Είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου, δεν φοβήθηκα τίποτα και κανέναν εδώ μέσα. Εκτός από το ότι διάλεξα τον Ηλία, δεν θα έκανα τίποτε άλλο διαφορετικό. Όλοι όσοι θα ήθελα να κερδίσουν το Survivor έχουν αποχωρήσει. Θα πω από αυτούς που βρίσκονται εδώ τον Σάκη, για το αγωνιστικό κομμάτι» είπε χαρακτηριστικά και αφού χαιρέτισε τυπικά τους συμπαίκτες της πήρε άρον άρον τη δάδα της και έφυγε.