Survivor All Star: Η υποψηφιότητα για τη 2η αποχώρηση της εβδομάδας – «Το περίμενα, όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους»

Survivor All Star: Η υποψηφιότητα για τη 2η αποχώρηση της εβδομάδας – «Το περίμενα, όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους»

Πολύ κλάμα από τη Σταυρούλα - «Δεν μου αρέσει να με λυπούνται»

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον τελικό και η στρατηγική των παικτών στο Survivor All Star συνεχίζεται και μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις από τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Η παίκτρια εμφανίστηκε σίγουρη στις δηλώσεις της πως ήθελαν να χτυπήσουν εκείνη και πώς η μπάλα πήρε κατά λάθος τον τραγουδιστή.

«Εμένα ήθελαν να φάνε! Ο Ηλίας ήταν παράπλευρη απώλεια», είπε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη σχεδόν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για τη συμπεριφορά της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Η Μαριαλένα την «κάρφωσε» στον σύντροφό της «Έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκε από το συμβούλιο γέλαγε», ενώ οι Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θεωρούν ότι έβαζε «μπροστινό» τον Ηλία Μπόγδανο στην στρατηγική της στις ψηφοφορίες και την πλήρωσε ο τραγουδιστής τελικά και πως η όλη της συμπεριφορά με τα κλάματα και την απομόνωση γίνεται γιατί θέλει να θυματοποιηθεί.

 

Οι δυο τους την κατηγορούν για μεθοδεύσεις, αλλά και για αποφυγή κουβεντών και συζητήσεων προκειμένου να μην εκτεθεί και μάλιστα ο Κύπριος παίκτης το είπε και μπροστά της «Τώρα δεν έχεις κάποιον μπροστάρη» για να λάβει την απάντηση «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

 

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο η Σταυρούλα δήλωσε για την εμμονή των συμπαικτών της μαζί της «Σου λέει, τι γίνεται; Πως θα την διώξουμε αυτήν; Γιατί δεν φεύγει πια;» και τόνισε πως «προτιμώ να κάτσω μόνη μου και όσο αντέξω».

 

Αυτό φάνηκε να τους ενοχλεί και με τη σειρά τους το σχολίασαν αρνητικά. Ο διχασμός είναι πλέον ξεκάθαρος με τη Σταυρούλα να αποτελεί μονάδα.

 

Οι παίκτες του Survivor All Star, από την μπλε και από την κόκκινη ομάδα, ρίχθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νέα ατομική ασυλία και να βαδίσουν απολύτως ήρεμοι στο νέο συμβούλιο του νησιού. Από αυτό, άλλωστε, έμελλε να προκύψει ο πρώτος υποψήφιος για την… δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στα highlights του συγκεκριμένου αγωνίσματος ήταν ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι στην κατασκευή – «Ανοιξε; Άνοιξε; Μην περπατάς, μην περπατάς» του φώναζε ο Κατσούλης -, χτύπημα που ευτυχώς δεν αποδείχτηκε σοβαρό.

Ύστερα από αρκετές αναμετρήσεις, την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσε να πάρει ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος και δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί, εκ νέου, από κανέναν στο συμβούλιο του νησιού.

 

Σταυρούλα: «Δεν μου αρέσει να με λυπούνται»

Τα πράγματα ήταν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένα με την είσοδο των έξι παικτών, από την μπλε και κόκκινη ομάδα, στο συμβούλιο για να ανταμώσουν τον παρουσιαστή του Survivor All Star. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με την ανάγνωση των ψήφων από τον Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής ζήτησε από όλους τους παίκτες να τοποθετηθούν για αυτό το μεγάλο τους ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για δεύτερη φορά.

 

 

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση αισθανόμενη μόνη ανάμεσα σε πέντε συμπαίκτες της.

Έτσι, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor All Star μίλησε με δάκρυα στα μάτια στον Γιώργο Λιανό σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής. «Μετά την αποχώρηση του Ηλία νομίζω πως μπορώ να είμαστε στεναχωρημένη. Δεν προσπαθώ και δεν θέλω να θυματοποιηθώ. Ό,τι και να πω, όμως, πάντα πρέπει να έχω έναν αντίλογο. Γιατί; Αποχώρησε ο Ηλίας και είμαι στεναχωρημένη. Σήμερα και στον αγώνα δεν είχα κανένα ψυχικό απόθεμα να παίξω, έμπαινα απλά μέσα, έτρεχα και κάποια στιγμή με έπιασαν και τα κλάματα» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θυματοποιηθώ, δεν μου αρέσει να θεωρούμαι θύμα. Να το ανακοινώσω αυτό σε όλους και στους τηλεθεατές που μας βλέπουν, δεν θέλω να με λυπάται κανένας. Ποτέ στη ζωή μου δεν το θέλω οπότε να σας βγει αυτό από το μυαλό αν πιστεύετε ότι θέλω να θυματοποιηθώ γιατί δεν θέλω να θυματοποιηθώ» για να καταλήξει.

«Απλά είμαι στεναχωρημένη! Το αν επιλέξω να κάνω κάποια συζήτηση, τώρα ή αύριο ή μεθαύριο ή όταν βγω από το παιχνίδι, είναι δικό μου θέμα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε καμία ψυχική διάθεση και δεν έχω όρεξη να μιλήσω, να μπω σε αντιπαράθεση, να τσακωθώ και δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη συζήτηση, πνίγομαι. Δηλαδή δεν μπορώ άλλο! Πως να το πω… Μετά από όλα όσα έγιναν, αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καλά με κάποιο από τα παιδιά» σημείωσε, εμφανώς αναστατωμένη συναισθηματικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

 

Ακολούθησε η ψηφοφορία και έτσι, για μια ακόμα φορά, στον… τάκο με συνοπτικές διαδικασίες και δίχως καμία απολύτως έκπληξη βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης.

 

«Το περίμενα! Όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, παίζουμε στρατηγικά και μετά την 24ωρη ψηφοφορία έχω βγει υποψήφιος αρκετές φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της μπλε ομάδας.