Η οργή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις εξετάσεις με αυτό το θέμα και δεν πετάς το στυλό να φύγεις;»

Η οργή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις εξετάσεις με αυτό το θέμα και δεν πετάς το στυλό να φύγεις;»

Επειδή ο συζυγοκτόνος πιλότος έδωσε Πανελλήνιες κι εξετάστηκε στο θέμα της βίας κατά των γυναικών

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφορικά με το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας κλήθηκε να αναπτύξει τις απόψεις τους πάνω στο θέμα της έμφυλης βίας και της ισότητας των δύο φύλων.

«Ο βρασμός ψυχής, δεν ξέρω ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά εικάζω ότι θα έπρεπε να ακολουθείται από έναν άνθρωπο καταρρακωμένο κι όχι από έναν άνθρωπο που διαβάζει, δίνει τις πανελλήνιές του κι ήθελε μόνος του να αντιμετωπίσει την δίκη του. Στο τέλος νομίζαμε ότι εσείς θα είστε σαν γραμματέας του κι ότι μόνος θα χειριστεί το δικαστήριο. Όλο αυτό δεν δείχνει έναν άνθρωπο που χάνει εύκολα τον έλεγχο. Μιλάμε για αξιολόγηση αυτής της συνθήκης. Δικαίωμά του είναι, αλλά δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς όμως που βρήκε το μυαλό να διαβάσει; Δεν θα αλλάξει κάτι σε μία τραγωδία, αλλά ο τρόπος που την αντιμετωπίζεις, δείχνει πράγματα για εσένα για το πόσο έχεις πονέσει, αν μπορείς να ζήσεις με αυτό, αν έχεις μετανιώσει, αν μπορείς να κοιμάσαι, να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Είσαι μετανιωμένος, θες να μειωθεί η ποινή σου, έχουν γίνει όλα αυτά. Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις; Κάθεσαι 1,5 ώρα και αναπτύσσεις τις ιδέες σου; Πραγματικά».