Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πήρε μέρος κανονικά στις πανελλαδικές γράφοντας για… την βία κατά των γυναικών

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πήρε μέρος κανονικά στις πανελλαδικές γράφοντας για… την βία κατά των γυναικών

Μετά την οργισμένη αντίδρασή του οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του το απόγευμα της Πέμπτης προς τις φυλακές Μαλανδρίνου

Κανονικά συμμετείχε τελικά σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά την αρχική εκτίμηση ότι τελικώς δεν ήταν εφικτό να τα καταφέρει, καθώς συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας χθες Πέμπτη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα, με ύβρεις και φωνές, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό των μεταγωγών προς τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου στήθηκε Εξεταστικό Κέντρο για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις οι κρατούμενοι, δεν ήταν εφικτό να βρίσκεται εγκαίρως στην θέση του, για να συμμετέχει στις εξετάσεις σήμερα το πρωί.

Τελικώς, φαίνεται ότι δεδομένου ότι αποτελεί δικαίωμα του η συμμετοχή στης Πανελλαδικές Εξετάσεις, οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του, μαζί με άλλον έναν κρατούμενο, προς τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας, Κωνσταντίνος Δούνας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σήμερα κανονικά στην θέση του, τα θέματα έφθασαν στις 09:00 το πρωί στις φυλακές Μαλανδρίνου και ξεκίνησε η διαδικασία.

Αίσθηση πάντως προκαλούν τα θέματα στα οποία κλήθηκε να διαγωνιστεί ο συζυγοκτόνος, που δολοφόνησε και τον αγαπημένο σκύλο της νεαρής μητέρας, καθώς στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας τα θέματα αφορούσαν την βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό.