Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το γράμμα του στη μητέρα της Καρολάιν – «Όταν την ξαναδείς, πες της πως την αγαπώ»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το γράμμα του στη μητέρα της Καρολάιν – «Όταν την ξαναδείς, πες της πως την αγαπώ»

Διαβάστε τι της έγραψε

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν έστειλε γράμμα τη μητέρα της. «Όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ» έγραφε.

Όπως είπε από το βήμα του μάρτυρα κατά τη διάρκεια της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου την Πέμπτη (1/6) η ψυχίατρος – τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της Καρολάιν, Άλκηστις Ηγουμενάκη ο κατηγορούμενος πάσχει από «αντικειμενική και ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας».

«Εσύ ξέρεις πόσο με αγαπούσε η Καρολάιν»

Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος πιλότος στο γράμμα που έστειλε στη μητέρα της Καρολάιν χρησιμοποιεί συγκλονιστικές εκφράσεις αντιστρέφοντας την πραγματικότητα λέγοντας στη γυναίκα που θρηνεί το παιδί της «εσύ ξέρεις πόσο με αγαπούσε η Καρολάιν» και «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα» και «όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ». «Αυτό το γράμμα θέλει να δείξει στο παιδί του» ανέφερε η ψυχίατρος η οποία δίνοντας τη δική της ερμηνεία ο κατηγορούμενος επέλεξε αυτό τον τρόπο για να προετοιμάσει το μέλλον του.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν την απόρριψη, η απόρριψη τους κατεδαφίζει» εξήγησε η μάρτυρας η οποία συμπλήρωσε πως στην συγκεκριμένη περίπτωση λείπει και η ενσυναίσθηση απέναντι στους γονείς της Καρολάιν. «Λείπει η ενσυναίσθηση απέναντι στο παιδί του που σκοτώνει τη μάνα του, την περίοδο που το θηλάζει. Το παίρνει στην κηδεία που έβλεπε τη μητέρα του στο φέρετρο με 40 βαθμούς. Αυτά δεν τα κάνει ένας άνθρωπος που αγαπάει το παιδί του. Απέναντι στο σκυλάκι που το σκοτώνει» επεσήμανε η ψυχίατρος η οποία εξέφρασε τη θέση πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χειραγώγησε τόσο την Καρολάιν όσο και τις οικογένειες τους.

«Ο νάρκισσος έχει μια υπεροψία, είμαι εγώ ο καλός, ο ευγενικός, ο αρεστός. Είναι το εγώ παρά πολύ έντονο, δε μπορούσε να αφήσει τον έλεγχο των πραγμάτων σε άλλους» κατέθεσε.