Survivor: «Έλιωσε» ο Τάκης Καραγκούνιας μόλις είδε την κόρη του Ραφαηλία – «Τελείωσε για μένα, θα φύγω»

Survivor: «Έλιωσε» ο Τάκης Καραγκούνιας μόλις είδε την κόρη του Ραφαηλία – «Τελείωσε για μένα, θα φύγω»

Δάκρυα συγκίνησης από τους παίκτες που είδαν μετά από μήνες μπροστά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Κατέρρευσαν οι παίκτες του Survivor All Star στην μεγάλη έκπληξη, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου. Ένα μαύρο βαν σταμάτησε μπροστά από τον στίβο μάχης, ενώ από μέσα εμφανίστηκαν οι οικογένειες των παικτών που έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν.

Πνίγηκε στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας μόλις αντίκρισε την κόρη του, Ραφαηλία, μετά από πέντε μήνες. Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί ξανά την κόρη του.

 

«Πάει εγώ τελείωσα σήμερα. Τελείωσε για μένα το Survivor, δεν θέλω τίποτα άλλο, θέλω να φύγω, να τελειώσω εδώ, τέρμα, ως εδώ ήταν! Θέλω να γυρίσω πίσω με το παιδί μου και το εννοώ», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και ο Γιώργος Λιανός σχολίασε: «Τάκη, άκουσα αυτό που είπες, δεν θα σου αλλάξω γνώμη, όμως έχω ακούσει από τα δικά σου χείλη ότι αυτός ο αγώνας που δίνεις εδώ στο Survivor είναι για την κόρη σου, τη Ραφαηλία. Την άκουσα κι εγώ με τα αυτιά μου να σου λέει: “Συνέχισε, προσπάθησέ το”».

 

Λίγη ώρα μετά, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε συμμετέχοντας κανονικά στο αγώνισμα.

Ράκος ο Ηλίας Μπόγδανος: «Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω ζήσει ποτέ μου»

Όλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη αγκαλιά στους δικούς τους ανθρώπους και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του βλέποντας να βγαίνει από το μαύρο βαν η σύντροφος του, Αλεξάνδρα. Αμέσως μετά την πρώτη αυτή επαφή, δε, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώπιον των συμπαικτών του.

 

Ειδικότερα, ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor All Star εκμυστηρεύτηκε με μάτια κλαμένα πως «είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω ζήσει ποτέ μου, αλήθεια σου το λέω. Ψυχολογικά είναι η πιο δύσκολη στιγμή μου ever… ever… Δεν έχω ξανανιώσει έτσι».

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια. Το ότι έφυγε το βανάκι… Δεν ξέρω… Θέλω να μάθω τι θα γίνει, αν θα τους ξαναδούμε. Είναι τόσο φορτισμένο το κλίμα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που είναι σήμερα εδώ και έζησαν αυτό που έζησα και εγώ» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.