Survivor: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Τάκης κατά Μπάρτζη και Μπόγδανου – «Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου, έχω πει αλήθειες και θέλω να δείξω ότι είναι ψεύτες»

Survivor: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Τάκης κατά Μπάρτζη και Μπόγδανου – «Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου, έχω πει αλήθειες και θέλω να δείξω ότι είναι ψεύτες»

Ποιοι ειναι οι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι Μαχητές ολοκλήρωσαν στο επεισόδιο της Τρίτης (30/5) μια απίστευτη ανατροπή στο Survivor All Star και αυτό προκάλεσε ρεσιτάλ...γκρίνιας στην Κόκκινη ομάδα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατέρρευσε για άλλη μία φορά με την ήττα και το γεγονός ότι η νίκη έφυγε μέσα από τα χέρια τους.

«Θεωρώ ότι χάσαμε δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Ενώ στον πρώτο γύρο κερδίζαμε εύκολα σχετικά με 6-3, στον δεύτερο γύρο έγινε κάτι ή ήμασταν άτυχοι. Στην αναμέτρηση του Τάκη με τον Μάριο για ένα χιλιοστό δεν πήραμε τον πόντο. Ο Σάκης πήγε flag race με τον Μάριο. Ο Σάκης είναι άχαστος και σαν να διαλύθηκε το σύμπαν κι έχασε. Ήταν κι ο Μάριος καλός, δεν θέλω να μειώσω την νίκη του» ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα.

«Μετά πήγαμε στο μπαράζ κι είχαμε τρεις συνεχόμενες ήττες. Είμαι πολύ νευριασμένη πρώτα με τον εαυτό μου. Μας επηρέασε ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Είμαι νευριασμένη γιατί χάθηκε δικό μας ματς. Τώρα πρέπει να ψηφίσουμε δύο άτομα από την ομάδα μας. Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Εκεί εκνευρίζομαι. Προερχόμαστε από μία ψυχολογία που δεν είναι καλή, είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα και μας έπεσε η ψυχολογία κι εκνευρίζομαι. Συγγνώμη παιδιά πάλι κλαίω, πάλι έχω ένταση, αλλά με τρώει το μέσα μου» τόνισε η Μαριαλένα με δάκρυα στα μάτια.

 

Λίγο μετά τη νίκη των Μπλε και πριν το Συμβούλιο, οι Έλληνες παίκτες του Survivor All Star είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους στον Άγιο Δομίνικο καθώς ο Ατζούν είχε ετοιμάσει ακόμα έναν δυνατό και έντονο αγώνα με τους Τούρκους παίκτες του Survivor.

Μάλιστα όπως τους ανακοίνωσε, θα διαγωνίζονταν οι γυναίκες απέναντι στους άνδρες.

 

Ο αγώνας ήταν σκληρός και ο ανταγωνισμός έντονος αλλά τελικά οι άντρες ήταν εκείνοι που «έκλεψαν» τη νίκη από τις γυναίκες και έτσι, όπως τους υποσχέθηκε ο Τούρκος παραγωγός θα έπαιζαν Τροχό της τύχης, κατά τον οποίο θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απίθανα δώρα, όπως ταξίδια στη Ντίσνεϊλαντ, πενθήμερη “ξενάγηση” στον Άγιο Δομίνικο, πλούσια γεύματα όπως σούσι ή καταπληκτικά γλυκά όπως cheesecake ή ακόμα και μετρητά.

 

 

Όσο για τις κυρίες που έχασαν, είχαν και εκείνες τα τυχερά τους αφού ο Ατζούν τις φιλοξένησε για λίγες ώρες στην πολυτελή βίλα του για να τις κάνει το τραπέζι.

 

Στο συμβούλιο του νησιού η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ισοψηφία. Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά είναι οι νέοι υποψήφιοι και καμιά αγωνία δεν υπήρξε για το αποτέλεσμα.

 

Για άλλη μια φορά, ο Τάκης Καραγκούνιας «απασφάλισε», ενώ είχε προηγηθεί το ξέσπασμα για τις σχέσεις του με τον Ηλία Μπόγδανο τον οποίο και αποκάλεσε μεταξύ άλλων «Ιούδα».

«Τις δύο τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα από αντίπαλους παίκτες. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί ούτε η ομάδα μου, ούτε και πολλοί από τους συμπαίκτες τους. Αναφέρομαι στον Μπάρτζη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί, τους πείραξεΠροσπάθησαν να μου κάνουν κακό, εγώ δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον. Είμαι εδώ, η ψυχή μου είναι δυνατή, πιστεύω εκεί έξω το Αίγιο και η Αχαία να με στηρίξουν και να κάνω και τα καλέσματά μου και στην Κέρκυρα και στη Μυτιλήνη, στην Σαλαμίνα που έχω φίλους εκεί και σε όλους τους απανταχού Έλληνες που κάτι έχουν δει σε μένα και με έχουν κρατήσει εφτά φορές. Δεν είναι τυχαίο. Δεν είμαι ο Τάκης που λένε ότι ήταν… Αυτή τη στιγμή μιλάω με πικρία γιατί έχουν πει χίλια δύο ψέματα και θέλω να μείνω για να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι ψέματα, αλλά είναι μία φρικτή πραγματικότητα και πως είναι ψεύτες κάποιοι. Αυτή είναι η έκκλησή μου στον κόσμο. Θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι γιατί μου αξίζει» ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η Μελίνα Μεταξά ήταν πιο φειδωλή στα λεγόμενά της και αρκέστηκε στη συμπάθεια που της έχουν οι τηλεθεατές από το 2018.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με το δικό του μοναδικό χιούμορ, αποφάσισε να κάνει ένα είδους telemarketing, «πουλώντας» τον εαυτό του.