ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που έρχεται στο πρόγραμμα την επόμενη σεζόν

ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που έρχεται στο πρόγραμμα την επόμενη σεζόν

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA

Ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς έρχεται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.

«I’ M A CELEBRITY… get me out of here» αναφωνούν διάσημοι Έλληνες, που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και η περιπέτεια ξεκινά. Σύμφωνα με τοι δελτίο Τύπου του σταθμού του Φαλήρου, οι συμμετέχοντες στο νέο ριάλιτι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους, για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες.

Σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση, γεμάτη από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, κάποιοι θα κάνουν φίλους και κάποιοι εχθρούς. Είστε έτοιμοι να δείτε τους αγαπημένους σας celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί; Μόνο αυτοί που θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν κάθε δοκιμασία και να ξεπεράσουν τους φόβους τους, θα στεφθούν τελικά «βασίλισσα» ή «βασιλιάς» της ζούγκλας. Το «I’ M A CELEBRITY… get me out of here» ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία σε παραγωγή του ITV, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό, Ρουμανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α. κ.ά και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA.

Το μόνο που απομένει, είναι να δούμε ποιοι και πόσο... celebrities θα είναι οι συμμετέχοντες.