Εκλογές 2023: Ανακοινώθηκαν οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στο ντιμπέιτ

Εκλογές 2023: Ανακοινώθηκαν οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στο ντιμπέιτ

Τα πρόσωπα ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφεράκης

Οι Εκλογές 2023 είναι προ των πυλών με τα κόμματα να έχουν βάλει στο κόκκινο τις πολιτικές του μηχανές. Το βράδυ της 10ης Μαϊου, μάλιστα, έχει ήδη προγραμματιστεί να βρεθούν οι αρχηγοί των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων σε ένα ντιμπέιτ ενώπιων έξι δημοσιογράφων από τους αντίστοιχους στον αριθμό τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Γιώργου Κουβαρά, το βράδυ της Τετάρτης, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα λάβουν μέρος στην συγκεκριμένη βραδιά.

Συντονιστής της οποίας και θα είναι ο δημοσιογράφος και άνκορμαν της δημόσιας τηλεόρασης, Γιώργος Κουβαράς.

Τρεις γυναίκες και τρεις άντρες δημοσιογράφοι θα κληθούν λοιπόν να θέσουν τις ερωτήσεις σε πέντε θεματικές ενότητες στους Κυριάκο Μητσοτάκη από τη Νέα Δημοκρατία, Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ανδρουλάκη από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Κουτσούμπα από το ΚΚΕ, Κυριάκο Βελόπουλο από την Ελληνική Λύση και Γιάνη Βαρουφάκη από το Μέρα 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

Ο λόγος για την Ράνια Τζίμα που θα εκπροσωπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, την Σία Κοσιώνη που θα βρεθεί στο ντιμπέιτ για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την Μάρα Ζαχαρέα που θα δώσει το παρών από το STAR. Πλάι στις τρεις κυρίες θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σρόιτερ από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1 και Παναγιώτης Στάθης από το OPEN.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφεράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σήμερα Πέμπτη αναμένεται να συναντηθούν οι έξι δημοσιογράφοι στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της τηλεμαχίας που θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαϊου.