Αγγελική Νικολούλη – «Λύγισε» on air με τις περιγραφές της χήρας Καραϊβάζ: «Συγκινήθηκα, με συγχωρείτε»

Αγγελική Νικολούλη – «Λύγισε» on air με τις περιγραφές της χήρας Καραϊβάζ: «Συγκινήθηκα, με συγχωρείτε»

«Ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη»

Στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη μίλησε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου. Με αφορμή τις νεότερες εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, η πρώην σύζυγός του βγήκε στον αέρα του MEGA για να μιλήσει για την έκβαση της υπόθεσης.

«Εγώ θα ξεκινήσω από πολύ πιο παλιά, τότε που ο Γιώργος δούλευε μαζί σου και πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν κι εγώ εκεί. Τότε που ήμασταν νέα παιδιά και κάναμε τα όνειρά μας. Πέρασε πολύς χρόνος και πολύ νερό από τότε, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη μέρα του Απριλίου, που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας», ανέφερε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη την ημέρα. Ο Γιώργος ήταν ένα αντιδραστικό παιδί και παρέμενε ένα παιδί μεγαλόσωμο, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα αντιδραστικός. Βοήθησε την αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της», πρόσθεσε.

«Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκράτης. Πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει το είναι της και βλέπω ότι δεν το έχει αφήσει εδώ και δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους ηθικούς αυτουργούς. Η δολοφονία του Γιώργου ήταν δολοφονία στην ελευθερία», επισήμανε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ και ελπίζοντας στην τιμωρία των δραστών.

Ακούγοντας τις περιγραφές της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ, η Αγγελική Νικολούλη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα του «Τούνελ».

«Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή που είπες ότι… ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη… και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εδώ εκείνες τις νύχτες. Έτσι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και… με συγχωρείτε», ανέφερε εμφανώς φορτισμένη η Αγγελική Νικολούλη.