Αγγελική Νικολούλη: Η πληροφορία που την σόκαρε στον αέρα – «Παναγία μου, μπορεί και να μη ζει»

Αγγελική Νικολούλη: Η πληροφορία που την σόκαρε στον αέρα – «Παναγία μου, μπορεί και να μη ζει»

«Πάμε αλλού τώρα, είναι άγριο αυτό»

Με την υπόθεση εξαφάνισης του Αράικ Αρουτινιάν ασχολήθηκε στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής.

Ενώ το «Φως στο Τούνελ» βρισκόταν σε εξέλιξη, μία πληροφορία-σοκ για τον αγνοούμενο πατέρα από τη νύχτα της εξαφάνισης προκάλεσε αναστάτωση στη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της.

«Για τον άνθρωπο αυτό, τον πατέρα, είχε φτάσει μία πληροφορία στην εκπομπή ότι μπορεί να μη ζει και ότι κάτι έχει συμβεί. Ενημερώσαμε σχετικά και την Αστυνομία. Εδώ τώρα όμως υπάρχει κάτι άλλο, Παναγία μου, δε μπορώ να το πω και στον αέρα… αν έχουμε τον τόπο και έχει συμβεί αυτό τη νύχτα που εξαφανίστηκε… μπορούμε να ενημερώσουμε την Αστυνομία διακριτικά;», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Πάμε αλλού τώρα εντελώς, παιδιά… εδώ μιλάμε πια για άλλη κατάσταση και έχουμε και τον τόπο. Ξεκινάς για αλλού και αλλού σε πάνε», τόνισε στη συνέχεια.

«Εκφράστηκαν φόβοι για τη ζωή του αλλά, αν είναι όπως μας τα λέει ο μάρτυρας, μάς δίνει τον τόπο και τι έγινε τη νύχτα που χάθηκε. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δε μπορώ να πω και περισσότερα στον αέρα… είναι άγριο λίγο αυτό», σχολίασε αμέσως μετά η Αγγελική Νικολούλη.

«Ο κύριος αυτός που τα είδε όλα αυτά δεν πήγε στην Αστυνομία; Θέλει προστασία, κατάλαβα. Έχουμε αποδείξει εδώ στην εκπομπή ότι προστατεύουμε μάρτυρες και ψάχνουμε την αλήθεια. Είναι ένας χώρος που δε μπορεί να πάει ούτε ρεπόρτερ, ούτε κάποιος άλλος», σημειώνει.