Survivor: Έκλεψε την παράσταση ο Τούρκος «σωσίας» του Τάκη Καραγκούνια – «Σαν χωρισμένα δίδυμα», «Έχει πιο καλό δόντι ο άλλος»

Survivor: Έκλεψε την παράσταση ο Τούρκος «σωσίας» του Τάκη Καραγκούνια – «Σαν χωρισμένα δίδυμα», «Έχει πιο καλό δόντι ο άλλος»

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχτηκε MVP του μικτού αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους

Ένας μικτός αγώνας με μεγάλα έπαθλα ανάμεσα στους Έλληνες και Τούρκους κόκκινους και μπλε αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19/4) στο Survivor All Star.

Κατά την παρουσίαση των παικτών ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Γιώργος Λιανός εντόπισε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έχει απίστευτη ομοιότητα με έναν από τους Τούρκους συμπαίκτες του, τον Ozgur.

Μάλιστα, όχι μόνο οι δύο παίκτες μοιάζουν εκπληκτικά, αλλά έχουν και την ίδια ηλικία, αφού κι οι δύο είναι 49 ετών. Οι υπόλοιποι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια, ενώ ανάμεσα στα σχόλια που ακούστηκαν είναι: «Σαν χωρισμένα δίδυμα, είναι απίστευτο».

Βέβαια, το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor ήταν το πιο απίθανο από όλα: «Έχει πιο καλό δόντι ο άλλος».

 

Στη συνέχεια ο μισθοφόρος «άπλωσε» τα δίχτυα του στην Τουρκάλα συμπαίκτριά του, έδειξε το greek kamaki και έκανε «μόστρα» το αδυνάτισμά του.

 

Ένας συγκλονιστικός αγώνας παίχτηκε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία στο Survivor All Star χαρίζοντας επικές στιγμές.

Ήδη από τον πρώτο αγώνα οι παίκτες μπήκαν δυναμικά προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο με το grande τραπέζι φαγητού.

Οι αγώνες πήγαν σε τρίτο σετ αφού ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν από άλλο πλανήτη. Αποδείχθηκε ο MVP της βραδιάς σημειώνοντας πέντε νίκες.

 

Μαζί με τη Σταυρούλα έδωσαν τον τελικό πόντο στην ομάδα των Μπλε και κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο.

 

Ο Γιώργος Λιανός με τις περιγραφές του θύμισε τον Βασίλη Σκουντή στο Eurobasket του 2005 και το επικό «Βάλτο αγόρι μου!».

 

Ο φαρμακοποιός αφιέρωσε νίκη του στην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου και στο τέλος έλαβε καθολική αναγνώριση για το τεράστιο επίτευγμά του. Ήταν φανταστικός είπε ο Σάκης Κατσούλης που αγωνίστηκε απέναντί του στο flag race και όντως ο «προφεσόρ» βρήκε τον στόχο των ονείρων του. Μάλιστα, η αντίπαλος του αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Μοναδική παραφωνία η γκρίνια της Μαριαλένας, η οποία τα… έβαλε με τις επιλογές της ομάδας της και μάλιστα είπε στον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη πως έπρεπε να ρίξει εκείνος τις βολές πεπεισμένη πως θα κέρδιζε.

 

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες πήγαν να φάνε και να διασκεδάσουν στην ξέφρενη βραδιά που τους διοργάνωσε η παραγωγή.