Ειρήνη Κολιδά: «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση»

Ειρήνη Κολιδά: «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση»

«Θεωρώ ότι είναι αδύνατον να υπάρχει μία κάμερα κάπου και να μην τη βλέπεις» επισημαίνει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε στην εκπομπή Breakfast@Star η πρώην πάικτρια του ριάλιτι, Ειρήνη Κολιδά, αφήνοντας αιχμές για την παραγωγή του και τα σκηνικά που σημειώνονται μπροστά στις κάμερες.

«Νομίζω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει φέτος στο Survivor. Όλοι θεωρούν, ότι είναι κάτι στημένο και φτιαγμένο ιδανικά, για να μπορέσει να κάνει τηλεθέαση. Νομίζω ότι και τα παιδιά πήγαν προετοιμασμένα για αυτό», δηλώνει η Ειρήνη Κολιδά. «Μου έγινε πρόταση φέτος για το All Star στην αρχική του μορφή, αλλά για να μη με είδατε, δεν ήθελα να πάω», τονίζει.

«Εμένα μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά, γιατί ήταν στιγμές ανεμελιάς. Η πικρή πλευρά ήταν αυτή του τραυματισμού, γιατί ήθελα να συνεχίσω, αλλά και η διαχείριση της παραγωγής προς εμένα μετά τον τραυματισμό. Είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και θα με βοηθήσουν, δεν ήταν πουθενά», επισημαίνει η Ειρήνη Κολιδά στη συνέχεια.

«Προσωπικά, νομίζω ότι είναι στο πλαίσιο της τηλεθέασης και πως είναι στημένο. Από αυτό που έχω βιώσει, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να υπάρχει μία κάμερα κάπου και να μην τη βλέπεις. Είναι κι αυτό στους όρους και στο παιχνίδι της παραγωγής για την ίντριγκα», σημειώνει η Ειρήνη Κολιδά, συμφωνώντας στο ότι το φετινό Survivor είναι περισσότερο ανθρωποφαγικό.