Γιάννης Σπαλιάρας: «Αυτός ήταν ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση του Survivor All Star»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Αυτός ήταν ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση του Survivor All Star»

«Δεν ντρέπομαι να πω, ότι δεν έχω θεατρική παιδεία, γι’ αυτό δεν είναι κάτι, που το έχω δοκιμάσει»

Για το αν θα έκανε θέατρο, το Survivor, αλλά και το λόγο που είπε όχι στο All Star του ριάλιτι μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ερωτηθείς αρχικά, αν θα έκανε κάτι θεατρικά, απάντησε ότι «ασχολούμαι με την υποκριτική από το 2004. Έχω περάσει από 12 σίριαλ στην Ελλάδα και δύο στο εξωτερικό. Από την πρώτη χρονιά που άρχισα να δουλεύω ως ηθοποιός, άρχισα να δέχομαι προτάσεις για θέατρο. Η αλήθεια είναι, ότι δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη μέσα μου να το κάνω. Δεν είναι ότι το φοβήθηκα. Σίγουρα ο πρώτος μου θεατρικός ρόλος δεν θα ήταν αρχαία τραγωδία. Θα έκανα κάτι, που να μπορώ να υποστηρίξω. Δεν ντρέπομαι όμως να πω, ότι δεν έχω θεατρική παιδεία, γι’ αυτό δεν είναι κάτι, που το έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι λειτουργώ εγώ. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα απλά για τα λεφτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση του "Survivor All Star"».

Ερωτηθείς αν παρακολούθησε το «Survivor All Star», είπε: «Δεν το παρακολούθησα φανατικά. Είδα στην αρχή και για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα καλύτερο και από άποψη τηλεθέασης και σαν πρόγραμμα. Υπήρχε μεγάλη προσμονή, έλεγαν ότι θα αγγίξουν και τα νούμερα του πρώτου "Survivor", που έκανε 80%. Εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Δεν θεωρώ, ότι ακόμη και εγώ και ο Ντάνος να πηγαίναμε, θα έφτανε το 80%. Ήμασταν ένα γκρουπ ανθρώπων, που είχε ενδιαφέρον, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο ξεχωριστοί. Ήμασταν τυχεροί, που ήμασταν στο πρώτο "Survivor", όποιοι και να ήταν τότε, όπως και στο πρώτο "Big Brother", θα γινόταν αυτή η επιτυχία».