Μπέττυ Μαγγίρα για Μάριο Πρίαμο: «Σώζει το τομάρι του, για να μην πω μια άλλη λέξη»

Μπέττυ Μαγγίρα για Μάριο Πρίαμο: «Σώζει το τομάρι του, για να μην πω μια άλλη λέξη»

«Δεν το πήρε επάνω του, ούτε είπε ποτέ ότι τα είχε με την Ελευθερία, τώρα προσπαθεί να την τουμπάρει»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε το πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην πιθανή επανασύνδεση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και το «παιχνίδι» που καταφέρνει να κάνει ο Τριαντάφυλλος ακόμα και έξω από το reality επιβίωσης.

«Είναι μέγας. Κάνει παιχνίδι απ’ έξω μέσα στο παιχνίδι. Πώς το κάνει αυτό ο μπαγάσας;» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Τριαντάφυλλο. «Η Χριστίνα Κεφαλά βάζει διαβάλματα ότι τότε ο Κόρο δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο και τώρα με τη Σκαφίδα μπορεί να φύγει», πρόσθεσε.

«Βλέπω όλους να λένε ότι Μάριος και Ελευθερία έχουν ξανάρθει κοντά. Την έχει «ψήσει» λένε, ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας και ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες απ’ έξω. Της δίνει ελπίδες με αυτόν τον τρόπο, γιατί η Ελευθερία μπορεί να ήταν ερωτευμένη» τόνισε για το ειδύλλιο Ελευθερίου-Ιωαννίδη η παρουσιάστρια.

«Ο Μάριος είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να σώσει το τομάρι του από την πρώτη στιγμή. Δεν το πήρε επάνω του, ούτε είπε ποτέ ότι τα είχε με την Ελευθερία, τώρα προσπαθεί να την τουμπάρει… άρα τι κάνει; Σώζει το τομάρι του… για να μην πω μια άλλη λέξη που δεν λέγεται το πρωί» σχολιάζει στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Καρολίνα το πήρε όλο επάνω της για το drone, ότι ναι ισχύει, ναι εγώ νιώθω πράγματα. Για να σιγομουρμουράται όλο αυτό από τις παίκτριες εκεί γύρω, κάτι συμβαίνει. Όλοι λένε ότι έχουν έρθει πιο κοντά. Η Ελευθερία μπορεί να πιστεύει ότι δεν την ξεπέρασε ποτέ», είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.